Carrick: Pozitívnak kell maradnunk

Michael Carrick tagadta, hogy lankadt volna lelkesedésük a rájuk nehezedõ nyomás okán, és arra biztatja csapattársait, hogy maradjanak pozitívak a nehéz idõkben is.


A jelenleg a nyolcadik szezonját a Vörös Ördögök mezében töltõ 32 éves középpályás méltán híres higgadt természetérõl, így nem meglepõ módon nem különösebben zaklatták fel a múlt heti, Stoke Citytõl elszenvedett 2-1-es vereségük utáni kritikák.

 

Annak ellenére, hogy 2014-ben már öt mérkõzésen szenvedtek vereséget - amely minden csapat számára csalódást keltõ eredmény lenne, nem hogy a Unitednek - Carrick szerint a keretük elég minõségi játékosállománnyal és eltökéltséggel rendelkezik, hogy maguk javára fordítsák a jelenlegi helyzetet.

 

"Pozitívnak kell maradnod és továbbra is hinned kell magadban" - kezdte Michael a United Reviewnak adott interjúban.

 

 

"Megvannak azok a játékosaink, akikkel képesek lehetünk jobb eredmények elérésére, és hogy megfordítsuk a jelenlegi helyzetet. Az emberek mindig meg fognak kérdõjelezni, de a futballban az egyik végletbõl könnyû az átmenet a másikba."

 

"Ha elkezdünk nyerni, akkor mindenki azt fogja mondani, hogy milyen jó csapatunk van és milyen jó játékosok vagyunk. Viszont ha rossz sorozatod van, akkor az érem másik oldala kerül elõtérbe, és a világ egyik legjobb játékosából azonnal a megkérdõjelezett kategóriába sorolnak át."

 

"Így mennek ezek a dolgok, különösen e körül a klub körül. Ezzel a mennyiségû figyelemmel jár együtt, ha valaki a Manchester Unitedben játszik. Nekünk pedig eddig nem igazán van jó szezonunk, úgyhogy erre számítottunk is. Ebben a szituációban nagyon fontos, hogy higgadtak tudjunk maradni. A legtöbb rólunk szóló pletyka egyszerûen nonszensz, úgyhogy nekünk csak annyi a feladatunk, hogy összetartunk és hiszünk magunkban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!