Moyes: Gyõzelmet érdemeltünk volna

David Moyes elmondta, hogy nagyon sokba kerültek a hibák és ennek köszönhetõ, hogy ma nem tudta a United kiharcolni a gyõzelmet.


A Vörös Ördögök menedzsere szerint kényelmesen meg kellett volna nyerni a mérkõzést és már Darren Bent fejese elõtt végleg el kellett volna dönteni a találkozó sorsát. A United számára nehezen indult a mérkõzés, ugyanis az elsõ félidõben Steve Sidwell talált be, majd a második félidõben Robin van Persie és Michael Carrick góljaival sikerült fordítani.

 
"Nem tudom elhinni, hogy nem nyertük meg. Megérdemeltük, hogy fordítani tudtunk és megérdemeltük volna a gyõzelmet is, de ajándékba adtunk nekik egy második gólt" - mondta Moyes a mérkõzés utáni sajtótájékoztatón.
 
"A fordítás után lõnünk kellett volna még egy gólt és rendkívül csalódott vagyok amiatt, hogy ezt nem tettük meg. El kellett volna döntenünk a mérkõzést."
 
 
"Azt hiszem, ha sikerült volna már korán gólt szereznünk, akkor egészen más lett volna a játék képe. Így minél többet kellett mennünk elõre, annál többször tudtak õk is támadni és végül ezt ki is használták."
 
"Végig mi irányítottunk, beadásokkal és passzokkal operáltunk, ami jól is ment, de az utolsó érintések valahogy nem jöttek össze. Élnünk kellett volna a lehetõségekkel, amik adottak voltak folyamatosan. Nem hiszem, hogy bárki azt mondhatná, hogy olyan sok hibánk lett volna. Annyit kellett volna tennünk, hogy megszerezzük a harmadik gólunkat is."
 
"Én könnyebbültem meg a legjobban, amikor fordítottunk, mert folyamatosan azon járt az agyam, hogy 'Te jó ég, ezt meg kell nyernünk!' Az utolsó öt percben a Fulham nem nyomott nagyon, így tudtuk tartani a labdát. Nem lehetett azt érezni, hogy ki fognak egyenlíteni, de valahogy mégis összejött nekik."
 
Amikor a csapat szerencséjérõl kérdezték, Moyes így válaszolt:
 
"Már egy ideje azt hajtogatom, hogy nincs szerencsénk és hogy ez biztosan változni fog. Ennek ellenére a mai napon talán voltak dolgok, amiket nem csináltunk túl jól. A befejezéseink nem voltak elég jók és védekezésben is vétettünk hibákat. Egész mérkõzésen talán csak négyszer kellett védekeznünk. Ilyen a foci, néha megtörténik ez."
 
 
Egyéb forrás: Sky Sports


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!