A fájdalomtól felvértezve?

David Moyes elmondása szerint a játékosoknak is fáj, hogy a 2014-es évben három gyõzelem mellett öt vereség és egy döntetlen szerepel a csapat neve mellett, de a menedzser hiszi, hogy a csalódottságot fel lehet használni a jobb eredmények elérésére.


Ez a forma nem mondhatni ideálisnak az Emirates Stadiumba történõ szerdai látogatásra nézve még akkor sem, ha az Ágyúsok a hétvégén 5-1-es verésbe szaladtak bele a Liverpool otthonában. De Moyes még mindig keres egy reakciót a játékosoktól.

 

"A játékosoknak fáj ez" - mondta a menedzser a Fulham elleni 2-2 után. "Minden egyes nap látom õket és fáj nekik, mert nem úgy jönnek az eredmények, ahogy akarjuk. Nagyon profin állnak a munkájukhoz. Már a programfüzetben is írtam, látom õket edzeni, ami arra késztet, hogy azt érezzem, jönni fognak az eredmények. Nincs kétségem efelõl."

 

 

Hosszú távú bajnoki célokat félretéve a Vörös Ördögök azon vannak, hogy hosszabb gyõzelmi sorozatot érjenek el, így Moyes a szerdai rangadóra nem kívánt további terhet helyezni.

 

"Minden meccsünket meg kell nyernünk. Kérdezhetsz annyiszor, ahányszor akarsz, mindig azt fogom mondani, hogy minden mérkõzésünket meg kell nyernünk. A Fulham ellenit is meg kellett volna nyernünk, kellett volna az a gyõzelem."

 

"A következõ meccsre kell figyelnünk. Ez történik, jön egy csapat, amely ellen pályára kell lépni és van néhány remek játékosunk, úgyhogy nem hiszem, hogy sok csapat szeretne a Manchester United ellen játszani."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!