Mata: Segíthet a tábor

A Manchester United rekordigazolása, Juan Mata bízik abban, hogy a meleg környezetben eltöltött edzõtábor segíteni fog csapatának.


A regnáló bajnok David Moyes elsõ manchesteri szezonja során szenved és az is komoly kihívást jelent a csapatnak, hogy odaérjen a Bajnokok Ligáját érõ negyedik helyre, miután jelenleg 11 pontos hátrányban van a Liverpoollal szemben.

 

Míg a riválisok érdekeltek az FA-kupában, a Unitednek jelenleg kilenc napja van a regenerálódásra, ezért a klub vezetõsége úgy döntött, Dubaiba utaznak a játékosokkal, hogy kellemesen meleg körülmények között edzõtáborozzanak.

 

"Pihenünk egy kicsit, együtt edzünk és felkészülünk a szezon hátralévõ részére" - nyilatkozta Mata, aki januárban igazolt a Vörös Ördögökhöz 37,1 millió fontért cserébe. "Amint visszatérünk ebbõl a mini szünetbõl, remélhetõleg nyerni fogjuk a meccseinket."

 

 

Mata az Ágyúsok ellen a bal szélen kapott szerepet, ahol elõtte még nem szerepelt a Unitedben, ám a spanyol játékost nem zavarja mindez: "Pályafutásom alatt játszottam már jobb szélen, csatár mögött és bal szélen is. Ahol a menedzser játszatni akar, ott játszom, nincs kifogásom ellene."

 

A Chelsea-nél eltöltött utolsó fél éve nehézkes volt, leginkább csak a kispadon kapott helyet Jose Mourinhótól, azonban új klubjánál nagyon élvezi az életet.

 

"Boldog vagyok a klubnál, nagyon boldog. Élvezem a focimat és játékperceket kapok. Nagyon-nagyon nagy klubnál vagyok és remélem, hogy jól fejezzük be ezt a szezont."

 

"David de Gea segített berendezkedni, de ugyanez a helyzet Chicharitóval, Valenciával és Rafaellel. Mindannyiuk beszéli a spanyolt, de egyébként mindenki segített."

 

"Olyanok, mint Giggs évek óta itt vannak a klubnál, és ott van Rooney valamint van Persie, mindannyian fantasztikusan bántak velem."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!