Mata hisz a legjobb négybe kerülésben

Juan Mata magabiztos azt illetõen, hogy a Manchester United képes lehet egy olyan jó sorozatot futni, amely elég lehet ahhoz, hogy biztosítsák a Bajnokok Ligájában való indulásukat a következõ szezonban.


A regnáló angol bajnok jelenleg csak a hetedik helyen szerénykedik a Premier Leagueben - azonban az még fájóbb, hogy a negyedik, azaz utolsó Bajnokok Ligája indulást érõ pozícióban lévõ Liverpooltól 11 pont választja el õket.

 

Azonban a télen klubrekordnak számító 37.1 millió fontért igazolt Mata szerint David Moyes együttese elég jó ahhoz, hogy felvegye a harcot a legjobbakkal.

 

"A célunk az, hogy oda érjünk a Bajnokok Ligája indulást érõ pozíciók egyikébe" - kezdte Mata a Canal Plus spanyol tv-csatornának.

 

"Ez nehéz, mert a Liverpool remekül teljesít, ahogy az Arsenal, a Tottenham és az Everton is, akik szintén harcban állnak, de szerintem nekünk megvan ahhoz a csapatunk, hogy sikerüljön elérnünk."

 

"Ez a Manchester United. Ha ez a klub sorozatban képes két, három vagy akár négy mérkõzést megnyerni, akkor mindent át fog hatni a gyõztes mentalitás."

 

"Jönni fogunk felfelé nagy erõkkel, és szerintem képesek leszünk odaérni a végén, de ehhez elõbb rengeteg mérkõzést meg kell nyernünk."

 

A 25 éves világbajnok középpályás, aki a csapat többi tagjával együtt öt napot jó idõjárási körülmények között Dubaiban töltött, elárulta, mióta januárban az Old Traffordra igazolt, David Moyes folyamatosan érezteti vele, hogy fontos tagja a csapatnak.

 

 

"Érezteti velem, hogy fontos vagyok, és szerintem ez meghatározó dolog, ha egy olyan óriási klubhoz igazolsz, amely képes volt ennyi pénzt áldozni a megszerzésedre" - tette hozzá.

 

"Nagyszerû érzés, amikor a menedzser azt mondja, 'Juan, fontos vagy a csapatnak, és amennyit csak lehet, nálad kell lennie a labdának'. Én pedig pontosan ezt próbálom tenni."

 

"A kapcsolatom vele nagyon jó, a pályán kívül pedig nagyszerû személyiségnek tûnik."

 

A Chelsea egykori játékosa magabiztos azt illetõen, hogy a skót menedzser nyáron világklasszisokkal fogja megerõsíteni csapatát, a klub átalakításának folytatásaként.

 

"Nemrég a menedzser arról számolt be sajtótájékoztató keretében, hogy játékosokat fog igazolni."

 

"Szerintem ez a klub most a változások idõszakát éli, vannak kisebb-nagyobb változások a klub projektjében, de azt elmondhatom, hogy ehhez a klubhoz mindig a világ legjobb játékosai fognak igazolni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!