Fletcher behívót kapott a skót keretbe

A Manchester United középpályása, Darren Fletcher 15 hónappal azt követõen, hogy utoljára pályára léphetett hazája színeiben, behívót kapott a skót válogatottba a március 5-i, Lengyelország elleni barátságos mérkõzésre.


A 61 válogatott mérkõzéssel rendelkezõ 30 éves játékos a korábbi szövetségi-kapitány, Craig Levein irányítása alatt Skócia válogatottjának csapatkapitányi tisztjét is elláthatta, és a jelenlegi kapitány, Gordon Strachan is várhatóan hasonló minõségében számít majd rá, amikor a varsói Nemzeti Stadionban lépnek majd pályára barátságos mérkõzésen.

 

Miután megnyerte harcát krónikus bélproblémájával szemben, amely okán az elmúlt két évet kénytelen volt rehabilitációval tölteni, Fletcher decemberben már visszatérhetett a Manchester United felnõtt csapatába, azóta pedig már kilenc mérkõzésen léphetett pályára David Moyes együttesében.

 

 

Fletcher legutóbbi, Inside Unitednek adott interjújában az elvesztegetett idõ bepótlásáról beszélt, amelyhez most úgy tûnik, hogy egyre jobb úton halad.

 

"Az volt bennem mindig, hogy ha csak arra fókuszálsz, hogy boldog legyél, és megelégszel a dolgokkal, amit az élet eléd dobott, azzal nem jutsz semmire. Úgyhogy én úgy látom, hogy be kell pótolnom az elvesztegetett idõt. Szeretném megpróbálni behozni azt a két évet a karrierem végéig."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!