Carrick válaszolt a szurkolók kérdéseire

A Twitteren a @ManUtd követõi tehettek fel kérdéseket Michael Carricknek...


Passzolási képességed méltán elismert. Van-e olyan passz, amely, mint a legemlékezetesebb, kiemelkedik a többi közül számodra, vagy nagyon elégedett voltál vele? @tradisrar

Ez nehéz.... [megáll] A tavaly, a Chelsea elleni FA-kupa mérkõzésen Chicharitonak adott gólpasszom olyan volt, amivel az ember úgy van, hogy ha már ott a lehetõség, megpróbálja, vagy bejön, vagy nem. Ezúttal az elõbbi történt, és végül meg is lett az eredménye. Néhány évvel ezelõtt a Tottenhamben is volt egy, amit Dimitar Berbatovnak adtam, szintén az FA-kupában, és újra egy olyan szituációban jött, ahol rizikós volt meghúzni, de az, hogy végül gól született belõle, nagyszerû érzéssel töltött el. Ezek a passzok olyanok voltak számomra, amelyekre szívesen emlékszem vissza.

 

 

Ki a legjobb játékos, akivel valaha együtt játszottál? @kendalholgate

Különbözõ okok, és különbözõ kritériumok alapján.... Cristiano [Ronaldo] kiemelkedik, mert õ egy hihetetlen atléta, és nagyszerû hatással van mindenkire. De azért, amit elért a játékban, illetve személyes megfontolásból, mivel sokáig játszhattam mellette, még Paul Scholest is ide tenném. Rengeteget tanulhattam tõle, és nem tudok elég magasztosan beszélni arról, hogy milyen briliáns játékos is volt õ. Úgyhogy kettejüket mondanám.

 

Mit eszel a meccsek elõtt? @matty_boynelson

A kezdés elõtt három órával szoktunk enni, és én általában csirkét és tésztát választok, de szóba jöhet még némi zöldség és krumpli is.

 

 

Nagy Forma-1 rajongó vagy, kire voksolsz ebben a szezonban? @nadeem_zaman

Nehéz a választás. Mindig szeretem, ha a brit pilótáknak jól megy, például. Emellett vannak barátaim a Red Bull Racingnél, bár Mark Webber [az ausztrál pilóta egyébként United szurkoló] már távozott. Mindenki azon fáradozik, hogy letaszítsa õket trónjukról - ahogyan a mi esetünkben is! Úgyhogy én rájuk voksolok. Sok kritikát kapnak, de biztos vagyok benne, hogy még erõsebben fognak kijönni ebbõl a helyzetbõl, ahogy mi is.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!