A United szemmel tartja a brazil ászt

A Manchester United fokozta érdeklõdését a Villarrealban szereplõ Nilmarért.


A brazil válogatott támadó idén már 9 gólnál jár 15 bajnoki szereplése során, ezzel segítve csapatát ahhoz, hogy a harmadik helyen álljanak a Barcelona és a Real Madrid mögött.

A Vörös Ördögök megfigyelõi az utóbbi hetekben három alkalommal is megfigyelték a játékost, akit a pletykák szerint a szezon végén le akar igazolni Sir Alex Ferguson.

Nilmar 23 válogatott szereplése alkalmával kilencszer talált az ellenfelek hálójába. Jelenlegi szerzõdése 2014.júniusáig köti aktuális klubjához, árát körülbelül 25 millió euróra (21 millió font) értékelik.

 

 



A Villarrealnál egyre több angol játékosmegfigyelõt tapasztalnak mérkõzéseiken, de a klub elnöke, Fernando Roig kitart amellett, hogy egyetlen klubbal sem volt közvetlen tárgyalása a játékosról.

"Nem kaptunk hivatalos ajánlatot" - mondta az elnök.

"Nyugodtak vagyunk, az érdeklõdés normális, mert a Villareal nagy szezont fut jelenleg."

Nilmar több olasz klub célkeresztjében is szerepel, ám a korábbi Internacional és Lyon csatár arra összpontosít, hogy jó formáját megtartsa a továbbiakban is.

"Az én küldetésem az, hogy játszam és gólokat szerezzek" - mondta a brazil támadó. "Nem érdekelnek a spekulációk, bár hízelgó a sok pletyka, mert ez annak a jele, hogy jól teljesítek a pályán."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!