Amerikai túra: Olasz ellenfelek

A Manchester United a mai napon bejelentette, az Aon által támogatott 2014-es felkészülési túrán a csapat megmérkõzik majd az AS Roma és az Inter gárdájával is.


 Az AS Roma ellen július 26-án Denverben, a Sports Authority Fielden játszik a United, majd elutazik Washington DC-be, hogy július 29-én a FedEx Fielden az Interrel mérkõzzön.

 

Ezek a találkozók a 2014-es International Champions Cup részét képezik. A United felkészülési túrájának többi mérkõzésérõl a kellõ idõben oszt meg részleteket a klub.

 

A Vörös Ördögök legutóbb a 2007/08-as szezon során játszottak az AS Romával, akkor 3-0-s összesítéssel lépett túl ellenfelén a United a Bajnokok Ligája negyeddöntõjében rendezett két találkozóval, majd a sorozatot meg is nyerte.

 

Az Interrel a 2008/09-es szezonban találkozott legutóbb a manchesteri csapat a BL nyolcaddöntõjében, melybõl 2-0-s összesítéssel a United lépett tovább.

 

 

Richard Arnold így nyilatkozott a nyári találkozókról: "Ez a két mérkõzés erõs ellenfelekkel szemben  értékes felkészülést nyújt David Moyes-nak és csapatának a 2014/15-ös szezonra."

 

"A gárda legutóbb 2011-ben játszott Washington DC-ben, akkor a Barcelona elleni találkozón rendkívül jó támogatás volt tapasztalható. Denverbe elsõ alkalommal látogat majd el a csapat és izgatottan várjuk, hogy az ebben a városban élõ szurkolóinkkal is találkozzunk."

 

"A Manchester Unitednek nyolc millió követõje van szerte az Egyesült Államokban és a 2014-es túra  nagyszerû lehetõség lesz arra, hogy közelebb hozzuk a szurkolók számára imádott klubjukat."

 

Greg Case, az Aon elnök-vezérigazgatója: "Nagyon izgatottak vagyunk, amiért a Manchester United ezen a nyáron visszatér az Egyesült Államokba, mivel ez egy nagyszerû lehetõség arra, hogy bemutassuk közös márkánk kvalitásait és a kiválóságra való törekvéseinket az egyik legnagyobb piacunkon."

 

"A Manchester Uniteddel kötött globális együttmûködésünk lehetõvé teszi, hogy közelebb hozzuk a csapatot ügyfeleinkhez, munkatársainkhoz és amerikai közösségekhez. Nagyon várjuk a 2014-es túrát, mivel a labdarúgásban is ugyanolyan fontos a kockázat, a nyugdíj, a tehetség, az elemzés, a tõke és az egészséggondozás, mint ahogy ügyfeleinknek is segítünk ezen kérdések megválaszolásában minden egyes nap a világ 120 országában."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!