Januzaj nem lép pályára a koszovói válogatottban

A Manchester United ifjú titánja, Adnan Januzaj nem fog pályára lépni a jövõ hónapban Koszóva történetének elsõ hivatalos válogatott mérkõzésén, erõsítette meg a játékos apja.


A FIFA, amely hivatalosan is elismerte országként, engedélyt adott Koszovó számára története elsõ hivatalos mérkõzésének lejátszására, bár egyik mérkõzésük se minõsül majd nemzetközileg elismert mérkõzésnek.

 

Március 5-én Haiti lesz az ellenfelük, amely kapcsán az ország futballvezetõi abban reménykedtek, hogy a Manchester United középpályása, Adnan Januzaj is pályára léphet.

 

Azonban a játékos apja, Abedin Januzaj bejelentette, fia még egyik ország válogatottja mellett se kötelezte el magát, pedig mint ismeretes, Belgium, Albánia, Törökország, Szerbia és még Anglia is sorban áll a 19 éves játékos válogatottjukba való behívásának lehetõségéért.

 

 

"Ott születtem, és szeretném, ha a fiam az országom válogatottjában játszana, de az ügy nem ilyen egyszerû, mert a Koszovói Futballszövetség még nem tagja a FIFA-nak" - kezdte Abedin Januzaj a Kohavision koszovói tv-csatornának.

 

"Talán egy napon a koszovói válogatottban fog játszani Adnan, de most ennek még nem jött el az ideje. Nekünk pedig még rengeteg idõnk van átgondolni az egészet."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!