Rooney: Ez egy nagyszerû lehetõség

Wayne Rooney exkluzív interjút adott a MUTV-nek a szerzõdéshosszabbítása alkalmából.


Gratulálunk az új szerzõdésedhez! Mi vett rá, hogy így döntsél?

Rengeteg pletyka keringett a nyár folyamán, de én elégedett voltam amikor David Moyes megérkezett a klubhoz. Kitûnõ a kapcsolatunk, illetve rengeteg bizalmat és hitet mutatott irántam. Már jó ideje mentek a találgatások, úgyhogy örülök, hogy végre aláírhattam.
 
Mennyire várod már, hogy Te legyél az egyik rangidõs játékos?
Azért ennyire még nem vagyok öreg! (nevet) Lassan eljön ez az idõ, de egyelõre még fiatalnak érzem magam. Persze azért nagy felelõsséggel jár a fiatalokat támogatni. Magam is megpróbálok jobb lenni és próbálok segíteni a fiataloknak is, hogy sikeressé tudjanak tenni minket.
 
 
Mennyire tetszik az a lehetõség, hogy megdöntheted Sir Bobby Charlton gólrekordját?
Amikor ilyen rekordokat meglehet dönteni, az nagyszerû. Nem vagyok már túl messze ettõl, de azért még jó pár gól kell hozzá, viszont magabiztos vagyok, hogy meg fogom tudni csinálni. Remélhetõleg majd eljön ez a pillanat, ha pedig majd ez ténylegesen megtörténik, akkor nagyon büszke leszek.
 
Mennyire voltak fontosak a szurkolók a döntésed meghozásában?
A szurkolók fantasztikusak voltak. Mindig is azt mondtam, hogy nagyszerûen bánnak velem. Különösen a szezon elsõ mérkõzésén, a Swansea ellen - amikor nagyban mentek a spekulációk - valami különlegeset nyújtottak a számomra és megmutatták, hogy mennyire támogatnam engem, és a csapatot is.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!