Rooney izgatott a United jövõje miatt

Wayne Rooney szerint fényes jövõ vár a Manchester Unitedre, és ragaszkodik hozzá, hogy a Vörös Ördögök a helyes irányba tartanak.


A csatár pénteken aláírta új, további négy évre szóló szerzõdését a Vörös Ördögökkel, amit nem sokkal annak a Juan Matának az érkezése elõzött meg, akit 37,1 millió fontért vettek meg a Chelsea-tõl, ez pedig egy óriási példa volt arra, hogy mik a klub szándékai.

 
"Fényes jövõ vár a Manchester Unitedre. Ez még mindig a világ egyik legnagyobb klubja" - írta Wayne a hivatalos honlapján. "Ezt Juan Mata januári leigazolásával is bebizonyítottuk. Azt mondták az emberek, hogy nem biztos, hogy képesek leszünk ide csábítani a világ legjobb játékosait, de az a tény, hogy Mata ide jött, azt mutatja, hogy ez nem igaz."
 
"Ez egy új korszak a klub életében. Új edzõi stábunk van, és egy remek, új menedzserünk David Moyes személyében. Nagyszerû játékosaink vannak, és a jelenlegi nehézségeink ellenére mindenki összetart, a csapatszellem pedig nagyon jó. Továbbra is keményen fogunk dolgozni, és vissza fogjuk juttatni a Manchester Unitedet a csúcsra, mert oda tartozunk."
 
Amíg David Moyes fiai jelenleg csak hetedikek a bajnokságban, Rooney elmondta, hogy annak a lehetõsége, hogy nem fognak szerepelni a Bajnokok Ligájában, nem befolyásolta a döntését, hogy elkötelezze magát a klubért.
 
"Tudom, hogy a sajtó egy része így állítja be a dolgokat, de ez nem olyan lényeges dolog a számomra. Ez azért van, mert tudom, hogy milyen irányba halad a klub, és ha idén nem tudjuk kvalifikálni magunkat, akkor még erõsebben fogunk visszatérni, és majd a következõ szezonban megszerezzük a Bajnokok Ligájában való indulás jogát."
 
 
Egy ilyen kaliberû szerzõdésrõl szóló tárgyalás érthetõ módon idõbe telik, emiatt viszont egyre több pletyka ütötte fel a fejét, amik szerint Rooney elhagyhatja az Old Traffordot. Viszont most, hogy végre aláírta a szerzõdést, a Vörös Ördögök tízese megkönnyebbült, és mindenkinek hálás aki segített neki.
 
"Nem kell mindent elhinni, amit a lapokban olvasnak, mert ezek szerint magamnak követeltem a kapitányi karszalagot és bele akarok szólni a klub átigazolási vezérelveibe, ez viszont teljes mértékben nevetséges, és természetesen nem igaz" - magyarázta Wayne.
 
"Sok idõ elment a tárgyalásokra, de ez nem szokatlan. Nehéz idõk jártak a klubra, és sok dolog volt folyamatban, viszont a tárgyalások már a kezdetektõl fogva jól haladtak. David Moyes, Ed Woodward, az igazgatóság és a Glazer család is bizalommal álltak hozzám. Ez nagyban megkönnyítette a döntésemet, ezért pedig köszönetet szeretnék nekik mondani."
 
"A csapattársaim szintén nagy hatással voltak a döntésemre. Meg szeretném köszönni nekik a támogatásukat és már várom, hogy továbbra is együtt dolgozzak velük. A legfontosabb dolog viszont az, hogy a szurkolók mindig támogattak, amióta csatlakoztam a klubhoz, jó és rossz idõkben egyaránt. Folyamatosan támogattak, még akkor is, amikor mindenki pletykált, ezt pedig nem tudom eléggé megköszönni nekik."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!