Fellaini dicsérete

David Moyes és Wayne Rooney is üdvözölte Marouane Fellaini visszatérését, aki lenyûgözõen szerepelt a Crystal Palace elleni gyõzelem során.


A középpályás Michael Carrick mellett mélyebb poszton szerepelt a tegnapi találkozón, mely csukló és ágyéksérülése miatt az elsõ meccse volt december 4-e óta.

 

Fellaini magára vonta a figyelmet a Selhurst Parkban lejátszott találkozón és a gólhoz is közel járt az elsõ félidõben Juan Mata átadását követõen. A szünet után Robin van Persie és Wayne Rooney góljaival a Vörös Ördögök gyõztek és fontos három pontot zsebeltek be a hétvégén.

 

Míg a találkozó kiemelkedõ pillanata kétségkívül Rooney gólja volt, a csatár lelkesen dicsérte Fellaini hozzájárulását, miután menedzsere is így tett.

 

 

"Úgy vélem, igazán jól játszott" - mondta a támadó az MUTV-nek. "Õ egy jó játékos, aki különbözik minden más játékosunktól. A pálya közepén hatalmas és erõs, aki a pályán fel-le képes robotolni. Nagyon jól játszott a Palace ellen, különösen úgy, hogy egy ideje ez volt az elsõ kezdõ szerepe. Elégedett vagyok vele."

 

Moyes így vélekedett: "Elégedett vagyok azzal, ahogy játszott. Jól csinálta. Bejött és olyan valamit adott nekünk, ami más, mint a többiek adnak és amit reméltünk tõle. Esélye is akadt, amit be is lõhetett volna, de közel három hónap alatt ez volt az elsõ mérkõzése, úgyhogy egy kis idõre van szüksége. Idõnként mindenkinek szüksége van erre."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!