Vörös Ördögök a haza szolgálatában

A Manchester United középpályása, Darren Fletcher ismét válogatott mérkõzésen léphet pályára, miután 2012 után újra meghívót kapott a skót válogatott keretébe.


Fletcher hazája rendelkezésére áll majd, amikor Varsóban Lengyelország ellen vendégszerepelnek szerdán, miután hosszú idõt után õ is csatlakozik azon manchesteri csapattársaihoz, akik válogatott kötelezettségeik miatt ideiglenesen elhagyják Manchestert.

 

Miután a világbajnoki selejtezõk utolsó felvonását már tavaly novemberben lejátszották, így Roy Hodgson angol szövetségi-kapitány számára nem lehet más a cég a Dánia elleni Wembleyben lejátszandó barátságos mérkõzésen, mint hogy minél több lehetõséget biztosítson kerete játékosainak. Amelyben egyébként szép számmal akadnak United-illetõségûek, úgy mint Wayne Rooney, Chris Smalling, Danny Welbeck, Michael Carrick, és Tom Cleverley, sajnos Phil Jones azonban sérülés miatt nem kaphatott behívót a Háromoroszlánosok közé.

 

Robin van Persie és Patrice Evra egymás ellen léphetnek majd pályára, amikor Franciaország Hollandiával mérkõzik meg, amely egyébként egy élvezetes összecsapásnak ígérkezik, a két legutóbbi világbajnokság ezüstérmese között.

 

 

Másutt a csuklósérülésébõl felépült Marouane Fellaini visszakerülhet a belga válogatottba, amely Elefántcsontparttal találkozik, míg Juan Mata a spanyol válogatott tagjaként a régi vetélytárs Olaszország legjobbjaival nézhet majd farkasszemet.

 

A Vörös Ördögök dél-amerikai kontingense hosszú utat kell majd hogy bejárjon a válogatott szünet során. Javier Hernandez Atlantában léphet majd pályára a mexikói válogatottban Nigéria ellen, míg Antonio Valencia Ecuadort segítheti gyõzelemre Ausztriliában a hazaiak ellen. A jelenleg kölcsönben másutt játszó támadó, Angelo Henriquez nem kerül beválogatásra a chilei válogatottba Németország ellen.

 

Shinji Kagawa viszont a kezdõben kaphat helyet szerdán a japánok Új-Zéland elleni találkozóján, folytatva ezzel a selejtezõsorozatban nyújtott remek formáját hazája színeiben.

 

Korosztályos szinten Michael Keane, és a két kölcsönben játszó ifjú manchesteri, Wilfried Zaha és Sam Johnstone is bekerült Gareth Southgate U21-es angol keretébe, akik Wales ellen játszanak majd, ahogy az éppen ma a Brightonhoz kölcsönbe kerülõ Jesse Lingard is.

 

Eközben James Wilson akadémián nyújtott parádés formája is behívót ért az U19-es angol csapatba, akik szerdán Törökországgal mérkõznek majd meg a Liberty Stadiumban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!