Cole: Shinji minõségi játékos

Andy Cole, a Manchester United legendája szerint Shinji Kagawának nem kell lehangoltnak lennie amiatt, hogy az utóbbi idõben kevesebb lehetõség jutott neki.


 A japán középpályás az Olympiacos ellen harminc percet játszhatott, ami elsõ szereplése volt a január 11-én megrendezett, Swansea City elleni bajnoki siker óta.

 

Ám Cole szerint nem Kagawa az egyetlen, aki harcol azért, hogy helyet kapjon David Moyes csapatában és szerinte a támadó hamarosan ismét leteszi névjegyét. A triplázás során szereplõ Cole manchesteri pályafutása alatt szintén átélt hasonló helyzetet, mivel a klub mindig is remek támadókkal rendelkezett.

 

Amikor Tokióban, a klub által szervezett eseményen Kagawáról kérdezték, Cole így felelt: "Õ egy minõségi játékos, de nem az egyetlen, aki nehezen kap rendszeres lehetõséget. Számos top játékos van a keretben, bõven akad versengés."

 

 

"De miután láttam õt játszani a Dortmundban, biztosan tudom, mennyire jó is valójában. Két évig a legjobb volt Németországban. Úgy gondolom, néhány kiváló teljesítménnyel fog visszatérni."

 

Cole azt is elmondta, a maradék 11 bajnoki alatt a Manchester United célja továbbra is az, hogy BL-t érõ helyet csípjenek meg.

 

"Annyi meccset kell megnyernünk, amennyit csak lehet és még mindig reális cél az elsõ négybe kerülés" - folytatta az egykori csatár a ManUtd.jp-nek.

 

"Valami ok miatt ez egy kemény szezon, de minden top csapat próbál jobbá válni és velük kell maradnunk jövõre."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!