Mata bízik a United jövõjében

A Vörös Ördögök januári nagy igazolása Juan Mata, meg van arról gyõzõdve, hogy fényes jövõ vár a Unitedre, és a következõ szezonban újra az élmezõnyben, a bajnoki címért fognak majd küzdeni.


David Moyes csapata jelenleg a hetedik, 12 ponttal lemaradva a negyedik helyen álló városi riválisoktól, kiestek a kupaversenyekbõl és komoly veszélybe került a Bajnokok Ligájában való továbbjutásuk is. De Mata biztos abban, hogy ez csak egy átmeneti idõszak új klubja életében, és David Moyes vezetése alatt újra sikeres lesz a United.

 
A Manchester United ott lesz az élen" - mondta Mata a The Sun-nak adott interjújában.
 
"Ebben a szezonban a Premier Leagueben sajnos lemaradunk,  de úgy gondolom, hogy a következõ évadban és azután is folyamatosan ott leszünk az élen a címért folyó küzdelemben."  
 
"Harcolni fogunk a trófeákért.  A United mindig is ezt tette az elmúlt évek során, és ezt fogjuk tenni a jövõben is."
 
 
"Amikor kívülrõl néztem a Manchester Unitedet láthattam, hogy milyen hatalmas klub és most, hogy itt vagyok látom, nem tévedtem."
 
A spanyol válogatott játékos, aki télen a Chelsea gárdájától érkezett az Old Traffordra bevallja, óriási élmény volt megérkezni a Vörös Ördögök csapatába.
 
"Fantasztikusan érzem magam. Az elsõ pillanattól, ahogy betettem ide a lábam, nagyon boldog vagyok. Hatalmas kihívás minden játékos számára egy ilyen nagy múltú klub színeiben szerepleni." 
 
"Úgy érzem, a legjobb korban vagyok ahhoz, hogy minél hatékonyabban hozzá tudjak járulni a United sikereihez. A lehetõ legjobb lépés volt a karrierem szempontjából, hogy ehhez a klubhoz igazoltam."
 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!