Fellaini példaképe

Minden labdarúgó úgy nõtt fel, hogy volt, akit bálványozott - egy játékos, aki talán nem a legszebben játszott, de mindenképp inspiráló volt abban, hogy egy fiatal megszeresse ezt a játékot.


Marouane Fellaini arról mesélt, kinek a játékát szerette nézni gyerekként.

 
"Fiatalon a példaképem Zinedine Zidane volt. Rengeteg nagyszerû játékos van - Ronaldo, Messi... de imádtam Zidane-t. Számomra õ az egyetlen. Oly egyszerûvé tette a dolgokat! Amikor játszott, úgy tûnt, mintha egy kertben játszana! Csodálatos volt nézni õt akció közben."
 
"Hihetetlen volt, ahogy a labdával bánt. A 2002-es Bajnokok Ligája döntõjében a Bayer Leverkusen ellen szerzett találata kiemelkedõ pillanata volt pályafutásának számomra - ahogy figyelte a labdát, majd ellõtte - pompás gól volt. Õ volt az a játékos, akinek imádtam nézni a játékát. Nagyon kevés focista - ha lesz egyáltalán bárki - lesz olyan, mint õ."
 
 
"Néhány éve volt szerencsém találkozni vele. Hatalmas élmény volt, fotóm is van róla. Nagyszerû személyiség. Kicsit beszélgettünk is, de kissé meg voltam illetõdve. A valaha volt egyik legnagyobb játékosnak kell lennie, akit rengetegen imádnak és tisztelnek."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!