Vörös Ördögök a válogatottakban

A Manchester Unitedben szereplõ játékosok közül Marouane Fellaini eredményes volt a tegnapi válogatott mérkõzések alatt.


David Moyes elsõ, nagy igazolása Dries Mertens szöglete után fejelt az elefántcsontpartiak kapujába a 17. percben. Fellaini egy félidõt játszott a 2-2-re végzõdõ összecsapáson.

 

 

Antonio Valencia Ecuadorja 0-3-ról fordított Londonban az ausztrálok ellen. A dél-amerikai gárda csapatkapitányaként szereplõ Valencia elõbb elõkészítette Enner Valencia egyenlítõ találatát, majd a ráadás pillanataiban az õ beadását követõen szerzett gyõztes gólt Edison Mendez.

 

Darren Fletcher visszatért a skót válogatottba is, a lengyelek elleni meccs második félidejében lépett pályára és remekül kontrollálta a középpályát Scott Brownnal és nagy segítség volt Gordon Strachan csapatának, mely 13 perccel a mérkõzés vége elõtt Brown révén megszerezte a vezetést és végül a gyõzelmet is.

 

Patrice Evra és Robin van Persie egymás ellen játszott Párizsban, ahol Franciaország 2-0-ra legyõzte Hollandiát. A találkozón a United bekkje Yohan Cabaye beadását kapu mellé bólintotta, majd a holland Quincy Promes csúnyán arcon találta õt, ám minden bizonnyal nem ezért cserélte le õt a szünetben a szövetségi kapitány. Van Persie - aki betegséggel bajlódott a mérkõzést megelõzõen - meglepetésre végigjátszotta a találkozót, de nem tudott betalálni a gallok kapujába.

 

Anglia 1-0-ra legyõzte a dánokat a Wembley-ben, Chris Smalling az általa kedvelt belsõ védõ poszton kezdett és kiválóan játszott. Wayne Rooney elõtt számos lehetõség adótott - köztük néhány szabadrúgás is, mielõtt Danny Welbeck állt volna be helyette, aki egy sor védésre késztette Kasper Schmeichelt. Végül Adam Lallana beadását Daniel Sturridge fejelte kapuba, eldöntve ezzel a találkozót.

 

A tegnapi nap korábbi szakaszában Shinji Kagawa elõkészítette japán elsõ gólját, majd tizenegyesbõl eredményes volt. Japán 4-0-ra is vezetett Új-Zéland ellen a meccsen, mely végeredménye 4-2 lett.

 

Javier Hernandez Mexikója éjjel (magyar idõ szerint) játszott Nigériával gólnélküli döntetlent. (Egyes hírek szerint Chicharito sérülést szenvedett. - a szerk.)

 

U21-es szinten egyetlen manchesteri játékos sem szerpelt az angol válogatottban, míg Michael Keane még padra sem került, addig Jesse Lingard és Wilfried Zaha csak a kispadon ült végig a Wales elleni találkozón. Tom Lawrence azonban pályán volt az ellenfél csapatában és pontrúgásokból veszélyeztetett is, de nem tudta megakadályozni, hogy Anglia 1-0-ra nyerjen.

 

Paddy McNair 13 percet játszott az északírek U21-es csapatában, ám Olaszország idegenben nyert ellenük 2-0-ra. Marnick Vermijl végig a padon ült és láthatta, hogy a belga U21-esek hazai pályán 3-0-ra kikapnak a szerbektõl.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!