Carrick: Megtaláltuk az egyensúlyt

Michael Carrick szerint a Manchester United megtalálta az egyensúlyt a védelem és a támadások összehangolásában, így magabiztos gyõzelmet arattak a West Bromwich Albion felett.


David Moyes csapata gyakran tartotta kezében az irányítást az elmúlt mérkõzéseken, de mégsem sikerült gólokat szerezniük a gyõzelem eléréséhez. Pepe Mel gárdája viszont hiába küzdött elszántan ma este, a Vörös Ördögök megvédték a kapujukat és végre a támadásaik is eredménnyel jártak. Carrick elégedett csapata teljesítményével, háromgólos gyõzelmüket követõen.

 
"Ez egy fontos nap számunkra. Nagyon hosszú idõ telt el az Olympiacos elleni kudarcunk óta, már nagyon égetett bennünket a bizonyítási vágy. Örülök, hogy sikerült megmutatnunk, tudunk jól játszani és képesek vagyunk keményen harcolni." 
 
"Sajnos eddig sok meccs ment el azon, hogy nem sikerült gólt szereznünk, hiába voltunk jobbak, vagy tartottuk kézben az irányítást. Ez már kezdett frusztráló lenni, mert sokszor éreztük úgy, hogy mi irányítunk, és mégsem jöttek az eredmények. Remélhetõleg sikerül tartani a lendületünket és jönni fognak a várva várt eredmények is."   
 
"Végre igazán veszélyesek voltak a támadásaink, végig sikerült mélyen behatoltunk az ellenfél területére és gyakran veszélyeztettük a kapujukat a mérkõzés során. Ez a teljesítmény izgalmas folytatást ígér."
 
 
Phil Jones szerezte a Vörös Ördögök elsõ találatát Robin van Persie szabadrúgását követõen, majd a második félidõben a West Brom megpróbált még keményebben harcolni, de a United ellenállt, sõt Wayne Rooney találatával megduplázta a vezetést.
 
"A második gól nagyon fontos volt a magabiztos gyõzelemhez" - tette hozzá Carrick. 
 
"Nem gondolhattuk, hogy a hazaiak egygólos hátránynál majd feladják a harcot. Csakúgy mint mi, mindent megpróbáltak megtenni, hogy megszerezzék a három pontot. Nem volt könnyû gyõzelem és a végére egy kicsit eldurvult a játék, de úgy érzem remekül álltuk a sarat és Wayne góljával eldöntöttük a találkozót. Természetesen Danny Welbeck késõi találata még szebbé tette a mai napot, különösen hogy kapott gól nélkül sikerült lehoznunk a meccset."
 
"Idegenben mindig nehezebb a gyõzelem, így ez az eredmény még inkább doppingol majd bennünket. Jól teljesítettünk, eredményesek voltak a támadásaink és a védelmünk sem vallott kudarcot. Sikerült megtartanunk az egyensúlyt és ez a legfontosabb alkotóeleme a gyõzelemnek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!