Jones elégedett volt Fellaini teljesítményével

Phil Jones csapattársát, Marouane Fellainit dicsérte a West Brom elleni sikert követõen.


A Wayne Rooney, Robin van Persie, Juan Mata és Adnan Januzaj alkotta támadó négyes szemet gyönyörködtetõ támadójátékkal rukkolt elõ a tegnapi találkozón. Jones, Rooney és Danny Welbeck góljaival nyertek 3-0-ra a Vörös Ördögök, ám a védõ igyekezett rámutatni Fellaini játékának fontosságára, aki Michael Carrickkel nagyszerû párost alkotott a United középpályáján.

 

"Fellaini fantasztikusan tördelte szét az ellenfél játékát és játszotta elõre a labdákat" - mondta Jones az MUTV-nek. "Megmutatta, miért is hozta õt ide a menedzser, sokkal többet ad ki magából - õ egy minõségi játékos."

 

A belga középpályás így nyilatkozott a meccs után: "Szeretek Michaellel együtt játszani, mert tudom, hogy ha én felmegyek a tizenhatosig gólszerzés érdekében, õ mögöttem biztosít."

 

"Mindenki boldog ma, jól játszott a csapat, ez pedig jót tesz az önbizalmunknak. A következõ mérkõzésen is így kell teljesítenünk."

 

 

Jones ezúttal Chris Smallinggal játszott a manchesteri védelem közepén, amirõl az angol így vélekedett: "Szeretek Chris-szel együtt játszani. Sokszor nem játszottunk együtt, de minél többet játszunk így, annál jobban megértjük majd egymást és annál jobban teljesítünk majd."

 

Fejesgóljáról így nyilatkozott Jonesy: "Robin nagyszerû labdát adott, amit sikerült a hálóba irányítanom - nem is kellett erõbõl megfejelnem, mert a beadásban kellõ tempó volt."

 

"Most jó egyheti edzés áll elõttünk, reméljük sikerül néhány jó tréninget összehoznunk és megfelelõen fel tudunk készülni a következõ mérkõzésünkre."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!