Kölcsönlesen: Barmby gólja most nem ért gyõzelmet

Jack Barmby szombaton ismét feliratkozott a gólszerzõk közé a Hartlepool United színeiben, de így se tudta megakadályozni, hogy csapata vereséget szenvedjen a Wycombe Wandererstõl a League Two-ban.


Jack Barmby, akinek kölcsönszerzõdését nemrég március 25-ig meghosszabbították, már hetedik alkalommal léphetett pályár a Pools színeiben, és egy fantasztikus lökettel nyitotta meg a gólok sorát csapata hétvégi összecsapásán, amely Matt Ingram mellett talált utat a halóba, vezetést szerezve ezzel még a félidõben.

 

Késõbb a Wycombe feltámadt, és elõbb Dean Morgan fejesgóljával egyenlítettek, majd Matt McClure ismét fejjel volt eredményes a 70. percben, amelyet követõen egyrészt Barmby elhagyta a pályát az Adams Parkban, másrészt pedig nem született több gól, így a Hartlepool vereséget szenvedett.

 

Így is azonban még play-off-ot érõ helyekért csatáznak, miután öt pont választja el õket a hetedik Southend Unitedtõl. Megemlítendõ, hogy Barmby számára még négy mérkõzés áll rendelkezésre, hogy bizonyíthasson, mielõtt visszatérne az Aon Training Complexbe.

 

Másutt Sam Johnstone megõrizte kapuját kapott gól nélkül, és lenyûgözõ védésket is be kellett mutatnia ahhoz, hogy a Doncaster fontos, 2-0-s gyõzelmet tudjon aratni a Huddersfield Town ellen, amelynek köszönhetõen Paul Dickov együttese már négy pontnyira került a kiesõzónától.

 

Jesse Lingard hazai környezetben is bemutatkozhatott a Brighton Howe & Albion színeiben, amellyel 1-1-es döntetlent értek el a Reading ellenében. A warringtoni születésû középpályás kitûnt a mezõnybõl kreativitásával, de nagy hatást nem tudott gyakorolni a mérkõzés alakulására, különösen azt követõen, hogy csapattársa, Gordon Greer a kiállítás sorsára jutott az 51. percben.

 

Vereséggel mutatkozott be a Blackburn Roversben Michael Keane, ráadásul mindezt a lancashirei derbin kellett átélnie, ahol csapata 1979 óta nem kapott ki a Burnleytõl.

 

 

Tyler Blackett és Kiko Macheda is a kispadról szállhatott a Birmingham Cityben, de egyikük se tudta már megakadályozni, hogy csapatuk 2-0-s vereséget szenvedjen a QPR ellen, ahol mindkét találat az egykori manchesteri, Ravel Morrison nevéhez fûzõdött. A londoniak színeiben egyébként Will Keane is szóhoz juthatott, aki a 84. percben állt be csereként.

 

Tom Lawrence újabb végigjátszott mérkõzést írhat fel a neve mellé a Yeovil Town mezében, ráadásul 2-0-s gyõzelmet is arattak a Sheffield Wednesday ellen, köszönhetõen Ishmael Miller duplájának. A United fiatalja már hetedik mérkõzését játszotta ideiglenes klubja színeiben, amely már öt mérkõzés óta veretlen.

 

A negyedosztályban Sam Byrne a kispadról állhatott be a 63. percben, amikor a Carlisle United 2-1-es vereségbe szaladt bele a Port Vale ellen, amellyel már csak két pontra állnak a veszélyzónától. Sajnos Charni Ekangamene nem juthatott szóhoz a Vale Parkban.

 

Marnick Vermijl idén már 22. alkalommal ölthette magára a NEC Nijmegen mezét, de a holland pontvadászatban 3-1-es vereséget szenvedtek a Roda JC-tõl.

 

Anderson ötödszörre kapott lehetõséget a Fiorentinaban, de 1-0-s vereséget szenvedtek az éllovas Juventustól, az 57. percben pedig lecserélték. Bebe viszont végig a pályán volt a Pacos Ferreira Gil Vincente elleni 2-0-s veresége alkalmával.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!