Carrick élvezi a Pool elleni meccseket

A Manchester United egy 3-0-ra megnyert mérkõzéssel kezdte meg az igen kemény márciusi hónapot, ám a feszültség felfokozódóban van, hiszen a Vörös Ördögök a Liverpool és a Manchester City ellen két hazai bajnokit is játszanak ebben a hónapban.


Ráadásul ez a két PL-meccs közrefogja az Olympiacos elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ visszavágóját is, melyen 0-2-rõl indulnak a manchesteriek.

 

A Manchester United egy 3-0-ra megnyert mérkõzéssel kezdte meg az igen kemény márciusi hónapot, ám a feszültség felfokozódóban van, hiszen a Vörös Ördögök a Liverpoolt fogadják majd. "Nagy hónap áll elõttünk, mindannyian tisztában vagyunk ezzel" - mondta Carrick a ManUtd.com-nak azt követõen, hogy csapatát szombaton gyõzelemhez segítette a West Brom otthonában. "A Liverpool következik, ami egy nagy meccs. Függetlenül a két csapat által betöltött pozícióktól, ez egy fontos összecsapás."

 

"Az utóbbi idõkben ez a rivalizálás úgy alakult, hogy mi elõttük voltunk a tabellán, de ezúttal más a helyzet. De nem gondolom, hogy a helyezések befolyásolják a találkozót. Inkább azt mondanánk, hogy ha a tabella élén lennénk, az is nagyon keveset jelentene egy Liverpool elleni meccsen és ez most is így van. Nagyon jó mérkõzésnek kellene lennie, mindannyian nagyon várjuk már."

 

 

A West Brom elleni találkozón nagyon ígéretes teljesítményt mutatott a United - olyan produkció volt, melyben szilárd védekezés mellé jó labdatartás párosult és fõleg sikerült értékesíteni a helyzeteket. Ez a Crystal Palace elleni bajnokin mutatott szintén szilárd teljesítmény után következett, ám a két Premier League találkozó közé beékelõdött az Olympiacos elleni 0-2, mely Carrick szerint sokkal inkább rendellenes dolog volt, mint normális.

 

"Tudom, hogy nagyon hullámvasúthoz hasonló szezonunk volt, de úgy vélem, az utóbbi idõben elég jó teljesítményeket hoztunk" - folytatta Carrick. "Az Olympiacos elleni mérkõzés mindenki számára sokkoló volt és utána mindannyian azt akartuk, hogy visszatérjünk oda, ahol elõtte jártunk. Szerintem ezt a West Brom ellen megtettük, úgyhogy mostantól erre kell építenünk."

 

Két játékos, akik kulcsfontosságú szerepet töltöttek be a Palace és az Albion elleni sikerekben még viszonylag új arcoknak számítanak - Juan Mata és Marouane Fellaini. Mata a támadó területekre hozott kreativitást, míg Fellaini kezd a középpályán olyan õrnek bizonyulni, amiért leigazolta õt a menedzser. Mindkét játékos elsõ United-Liverpool párharcát játszhatja vasárnap, ízelítõt kapva olyan rivalizálásból, melybõl kevés adódik Anglián belül máshol.

 

"Juan és Marouane is remekelt a West Brom ellen. Két egymást követõ bajnokin teljesítettek jól - a Palace ellen és most a WBA ellen. De míg õk külön-külön remekeltek, úgy gondolom, hogy csapatként is veszélyesnek tûntünk elõrejátékban."

 

"A West Brom elleni produkciónk jobb volt, mint a Palace elleni, ez pedig olyan dolog, amire építeni kell ebben a fontos hónapban a rangadók elõtt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!