Friio: Griezmann ragyogni fog Brazíliában

A Manchester United játékosmegfigyelõje, David Friio úgy véli, hogy a Real Sociedad szélsõje, Antoine Griezmann nagy erõssége lehet a franciáknak a világbajnokságon.


A 22 éves játékos elsõ alkalommal ölthette magára a francia válogatott nemzeti mezét a Hollandia elleni barátságos mérkõzésen, miután eddig lenyûgözõ szezont fut a La Ligában. Lapértesülések szerint számos európai top klub figyelemmel követi Antoine Griezmann teljesítményét, többek között a United, az Arsenal és a Liverpool is.

 

David Friio, aki szintén Franciaországban kezdte pályafutását, már megnézte Griezmannt, és úgy gondolja, hogy sztárrá válhat Brazíliában ezen a nyáron.

 

"Griezmannban egyértelmûen van valami" - kezdte Friio az L'Eqipe-nek. "Sokoldalú és technikás, egy tornán, ahol ki kell használni ezeket a tulajdonságokat, igazi kincs lehet."

 

"Nem lehet 15 gólt szerezni egy nagy ligában igazi kvalitások nélkül."

 

Friio azért is dicsérte Griezmannt, hogy képes volt bizonyítani az után is, hogy egy évre eltiltották a nemzetközi futballtól, miután U21-es csapattársaival szórakozni ment a válogatott edzése elõtti éjjelen.


 

"Soha nem volt beszédtéma, mindvégig keményen dolgozott. Megérdemli a lehetõséget" - mondta Friio. "Azonban a fizikai hiányosságai problémát jelenthetnek."

 

Eközben az Arsenal egykori középpályása, Giles Grimandi is rajta tartja szemét Griezmannon, de fenntartásai vannak azon képességeivel, hogy már most a legnagyobbak között szerepeljen.

 

"Egyértelmûen van benne valami. Ez nem lehet kérdés."

 

"De a Bajnokok Ligája nagyon magas szintû mérkõzései során szenvedett. Nevezetesen a Manchester United ellen."

 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!