Neville élvezi a Pool elleni meccseket

Phil Neville szerint a Manchester United rivalizálása a Liverpool ellen soha nem lanyhult, függetlenül attól, hogyan változott a szerencse a csapatok között az elmúlt években.


A Vörös Ördögök vasárnap fogadják Brendan Rodgers csapatát, mely jelenleg a második helyen áll a tabellán és a hazaiaknak az a céljuk, hogy csökkentsék 11 pontos hátrányukat az õsi riválissal szemben.

 

Ebben a szezonban már kétszer összefutott egymással a két gárda, a United kiverte a Ligakupából a Poolt még szeptemberben az Old Traffordon, három héttel azt követõen, hogy az Anfielden lejátszott bajnokin a Mersey-partiak nyertek 1-0-ra.

 

Ez a párharc olyan, amit a United elsõ csapatának edzõje, Phil Neville mindig is élvezett azon a 15 mérkõzésen, amit United játékosként lejátszott a Liverpool ellen.

 

"Amikor a United elsõ csapatának tagja voltam, a Liverpool elleni meccs volt a legnagyobb" - mondta Phil az Inside Unitednek.

 

 

"Erõs a két csapat közötti rivalizálás. Mindkét klubnak nagyszerû történelme és csodás sikerei vannak, mindig kiváló mérkõzéseket lehet látni. Olyan meccsek ezek, amit a szurkolók szeretnének látni, a játékosok pedig szeretnének részt venni rajtuk."

 

"Általában kisebb rúgások jönnek elõ meccsek után és sérült játékosok vannak, de hirtelen erre a találkozóra mindenki felépül, mert mindenki játszani akar."

 

"Idén a Liverpool nagyszerû szezont futott és fantasztikus találkozó lesz ez, de mint mindig, most is a maximális pontért megyünk majd."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!