Rooney: Fokoznunk kell a teljesítményt

Wayne Rooney elismerte, hogy nehéz nézni a címért folyó harcot, a Manchester City és vasárnapi ellenfelük, a Liverpool menetelését, de egy pillanatra sem adhatják fel a küzdelmet.


A Vörösök Örödögök nehéz szívvel kénytelenek elviselni, hogy jelenleg a hatodik helyrõl kell szemlélniük a koronát elhódítani készülõ csapatok küzdelmét. Rooney az Inside United magazinnak beszélt a kialakult helyzetrõl.

 
"Ez elég kellemetlen a szurkolóknak és a csapatnak egyaránt. Már megszoktuk, hogy ebben az idõszakban ott vagyunk a trófeáért versengõ csapatok között. Tudjuk, hogy képesek vagyunk megszerezni a címet, de most nem lehetünk ott az élen. Valóban nehéz néznünk, ahogy a City és a Liverpool is versenyben van."
 
Ugyanakkor a csatár bevallja, hogy a jelenlegi helyzet még inkább arra ösztönzi a Vörös Ördögöket, hogy minél több pontot gyûjtsenek be az elõttük lévõ találkozókon.
 
 
"Amit most élünk át, az egyáltalán nem jó érzés, ezért az elõttünk álló minden egyes mérkõzésen bizonyítanunk kell. A következõ szezonban pedig mindent el kell követnünk, hogy ne kerülhessünk ilyen helyzetbe. Most az a lényeg, hogy a lehetõ legtöbb pontot gyûjtsük be és minél elõrébb végezzünk a tabellán. Mindent meg kell tennünk, hogy az elsõ négy közé kerüljünk a szezon végére."
 
Arra a kérdésre, hogy a cím visszaszerzése lesz-e pályafutása legnagyobb kihívása, Rooney a következõket válaszolta.
 
"Voltunk már hasonló helyzetben, és mindig sikerült visszahódítanunk a címet. Biztos vagyok abban, hogy most sem lesz ez másképp. Jelenleg viszont az a legfontosabb feladatunk, hogy a legjobb négy között végezzünk, továbbá folytatni tudjuk a Bajnokok Ligájában való szereplést. Csak erre a két dologra szabad koncentrálnunk, jövõre pedig megbosszuljuk az idei kudarcot és visszaszerezzük a trófeát."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!