Rooney cáfolja a pletykákat

Mióta a United csatárduója visszatért sérülésébõl, a média elõszeretettel elemezgeti Wayne Rooney és Robin van Persie partnerségét.


A Vörös Ördögök tízese viszont közös teljesítményükkel szeretne rácáfolni minden rosszindulatú pletykára. Bár Rooney és Van Persie 27 gólt szereztek ebben a szezonban, nem is beszélve az elõzõ évadbeli együttmûködésüket koronázó 46 találatukról, most mégis a média mikroszkópja alá esett partnerségük.

 
Az MUTV a Liverpool elleni találkozó elõtt exkluzív interjújában arra kérte Waynet, hogy beszéljen Robinnal folytatott közös munkájukról.
 
"Minden rendben van közöttünk. Sajnos nem sikerült még elérni a tavalyi jó formánkat, de keményen dolgozunk azon, hogy ez minél hamarabb megtörténjen."
 
 
A Liverpool hamarosan az Old Traffordra látogat és kétségtelen, hogy a Luis Suarez és Daniel Sturridge páros idén kifogástalan formában mûködik. Bár Rooney nem igazán élvezi a United nagy riválisainak menetelését és bevallja, hogy irigykedve, de egyben lenyûgözve is csodálja a riválisok csatárduójának teljesítményét.
 
"El kell ismerni, fantasztikusan teljesítenek. Sturridge megkapta a lehetõséget Brendan Rodgerstõl és két kézzel ragadta meg az alkalmat. Suarez pedig mi tagadás, idén Lionel Messi és Cristiano Ronaldo magasságokban játszik. Õk ketten Sturridge-vel remekül kiegészítik egymást. Minden tõlünk telhetõt meg kell tennünk, hogy az Old Traffordon megállítsuk õket." 
 
Márciusban még további nagy feladatok várnak a Vörös Ördögökre. Fordítaniuk kell az Olympiacos ellen és helyt kell állniuk a városi rivális Cityvel szemben. Míg néhány játékost lehet megrémítene egy ilyen sorozat, addig Rooneyt doppingolják a nagy feladatok.
 
"Ez egy hatalmas menet lesz a számunkra. A Liverpool, a City és Olympiacos ellen nagy küzdelmek vannak kilátásban. Ha sikerül jól szerepelnünk, az óriási dopping lehet a számunkra a továbbiakban, nagy erõt adna a legjobb négy közé jutásért folytatott harchoz." 
 
"Tudjuk, milyen fontosak ezek a mérkõzések, és nagyon keményen dolgozunk az edzéseken, hogy készen álljunk, de most csak a Liverpool elleni játékra szabad koncentrálunk, és már alig várjuk a vasárnapot." 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!