Vidic készen áll

Nemanja Vidic elismerte, szomorúságot érez, ha visszatekint karrierjére a Manchester Unitednél, de elhatározta, hogy a lehetõ legjobb módon szeretné befejezni az itteni pályafutását.


A Vörös Ördögök kapitánya a szezon végén elhagyja a klubot, de máris azon a rengeteg varázslaton elmélkedik, amely számos csodálatos emléket produkált, ezek közül is csak kevés rosszat.

 
Ez egy különös helyzet a szerb játékos számára, aki nyáron elhagyja Manchestert, hogy a milánói Internationale együttesében folytassa pályafutását, de most csak a Unitedre koncentrál - különösen a következõ 4 találkozóra.
 
"Az életemnek és karrieremnek nagyon fontos állomása lesz a szezon végén, és ez szomorú" - kezdte Vidic a MUTV-nek.
 
"Már volt idõm gondolkodni az itt eltöltött jó és rossz pillanatokon. Rengeteg sikernek voltam részese, és számos nagyszerû emberrel dolgozhattam együtt, akik nagyon sokat segítettek, hogy minél jobb futballista legyek."
 
 
 
"De ez az utam, ilyen az élet és tovább kell lépni. Nagyon várom az új kihívást, de még mindig sok dolgom van itt. Fontos mérkõzések elõtt állunk, és segíteni szeretnék klubomnak átvészelni ezt a nehéz idõszakot."
 
"Játszani fogunk a Liverpool ellen, majd következik az Olympiakos, West Ham és a Manchester City elleni találkozók. Jól kell teljesítenünk ezeken az összecsapásokon."
 
"A legfontosabb, hogy meg kell nyernünk az otthon játszott meccseinket, ami nem lesz könnyû. Néhány találkozót rossz eredménnyel zártunk ebben a szezonban az Old Traffordon, meg kell találnunk a probléma gyökerét, és változatni rajta."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!