Moyes: Mutassuk meg, mire vagyunk képesek

David Moyes sürgette a United játékosait, hogy az elkövetkezendõ tíz napban mutassák meg, mire is képesek valójában, kezdve ezt a holnapi, Liverpool elleni mérkõzéssel.


 A Vörös Ördögök vasárnap délután fogadják az Old Traffordon Brendan Rodgers csapatát, Moyes pedig pénteken azt nyilatkozta a találkozóról, a vendégek tekinthetõk inkább esélyesnek. A vasárnapi bajnokit követõ szerdán az Olympiacos 2-0-s elõny tudatában látogat az Álmok színházába a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének visszavágóján, szombaton a West Ham otthonába látogatnak a manchesteriek, hogy aztán három nap múlva a hazai pályán a Manchester City-t fogadja.

 

Moyes az elmúlt hetek során pozitív jeleket kapott játékosaitól és bízik abban, hogy csapata jó eredményekkel jön ki az igazi tesztnek számító idõszakból.

 

"Az elkövetkezendõ mérkõzéseken szerzett pozitív eredmények nagy különbséget jelentenének és ezt szeretnénk elérni" - mondta Moyes riportereknek. "Remélem, meg tudjuk mutatni ezeken a találkozókon, mire vagyunk képesek. Ezeket a meccseket meg tudjuk nyerni."

 

 

"Az utóbbi hetek során a játékosaim kedvezõ jeleket mutatta és úgy vélem, az Olympiacos elleni mérkõzés kivételével elég jól játszottunk. A játékosoknak lehetõségük van, hogy megmutassák, javultak. A West Brom elleni jól játszottak és jelei voltak annak, hogy jobban tették a dolgukat. Az idegenbeli formánk elég jó, de az Old Traffordon jobban kell játszanunk. Helyzeteket teremtettünk és számos helyzetbõl lõhettünk volna gólokat, de nem tettük meg. Remélem, hogy a maradék meccseken a legjobbunkat tudjuk mutatni."

 

Sokan beszéltek arról, a Unitednek milyen esélye van európai kupaindulásra akár a BL-ben vagy az Európa Ligában, míg mások arra mutattak rá, hogy az ellenfélnek csak a hazai porondra kellett koncentrálnia, ami javukra szolgált. Moyes azonban elmondta, mindenképp szeretne Európában szerepelni csapatával mindegy, milyen úton.

 

"Azt tervezem, hogy kijutunk az európai porondra. Ott akarok lenni és azt tervezem, hogy megnyerjük a meccseinket."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!