Vida utolsó meccse lehet a Pool ellen

Nemanja Vidic közelgõ távozása azt jelenti, utolsó United-Liverpool derbijére készülhet. De vajon milyen ez a rangadó a többi nagy derbihez viszonyítva, amin a szerb védõ szerepelt eddig?


Manchesteri, moszkvai és belgrádi derbiken is játszottam, a hangulatot tekintve gyakran hasonló élményt jelentettek ezek. De a belgrádi Red Star és a Partizan összecsapását látva nõttem fel, majd játszottam is azon; pályafutásom egyik legjobb érzése volt.

 

Az elsõ belgrádi derbimen gólt szereztem, ez volt az álmom. Egyszer azt mondtam, az az álmom, hogy gólt szerezzek azon a rangadón, majd a szurkolók közé rohannék és vissza sem jönnék! Még gyerek voltam, amikor ezt mondtam. Az álmom valóra vált - leszámítva az utolsó részét, mely szerint kiszaladok a szurkolók közé ünnepelni. Ugyanis a pályán maradva ünnepeltem.

 

 

Más az, amikor nagyon fiatalon egy klub szurkolója vagy, majd abban a csapatban játszol. Ez egy nagyszerû érzés. Ott a Manchester City elleni derbi, de a Liverpool elleni szintén nagy meccs. Ez nem csak két nagy klub rivalizálása, ez két város rivalizálása. A pályán is lehet ezt érezni - a két klub tradícióit.

 

A United-Liverpool mérkõzés nem csak egy angol derbi, ez az egész világon az. Gyõzni nagyszerû, veszíteni borzalmas érzés. De ezt a világ minden részén nézik és része akarsz lenni - része akarsz lenni a show-nak és a történelemnek.

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!