Rooney csalódott

Wayne Rooney végzetesnek jellemezte a United mai, Liverpool elleni vereségét és bevallotta, pályafutása egyik legrosszabb napja ez.


Rooney elmondása szerint rémálomszerû volt a Vörös Ördögök öltözõjében uralkodó hangulat a 3-0-ra elvesztett rangadót követõen, mely révén David Moyes csapata maradt a hetedik helyen, 18 ponttal lemaradva a listavezetõ Chelsea-tõl.

 

"Ez az egyik legrosszabb nap a pályafutásom során" - mondta a csatár az MUTV-nek. "Nehéz elfogadni. Elismerés jár a Liverpoolnak, jól játszottak, de ezt nehéz elfogadni. Senki nem akar veszíteni, különösen így, a saját stadionunkban. Ez nem kellemes."

 

A United egygólos hátránnyal vonult szünetre, miután Steven Gerrard értékesített egy büntetõt, majd az újrakezdést követõen 30 másodperc alatt még rosszabbra fordultak a dolgok - ekkor Phil Jones, Joe Allen elleni megmozdulását ítélte szabálytalannak a játékvezetõ, amiért újabb tizenegyest kaptak a vendégek.

 

Sõt, a Liverpool újabb büntetõhöz jutott, amikor Daniel Sturridge elleni becsúszást ítélt szabálytalannak Clattenburg, a tizenegyes mellé pedig még piros lapot is felmutatott a játékvezetõ Nemanja Vidic-nek.

 

"Nehéz volt elfogadni, hogy büntetõvel kerültünk hátrányba" - folytatta Rooney.  "Volt egy tervünk a második játékrészre, amit azonnal kidobhattunk az ablakon, amint ilyen korán újabb büntetõt ítéltek ellenünk."

 

"Ekkor pedig már nehéz volt felállni. Úgy vélem, miután volt néhány helyzetünk, amibõl ha egy bement volna, akkor mehettünk volna a második gólért, talán képesek lettünk volna erre. De mindez nem történt meg."

 

 

"De aztán, amikor befújták ellenünk a harmadik büntetõt, még ha ki is maradt, az nagy csapás volt számunkra. Azután tíz emberrel mentünk az eredmény után. Ez megnehezítette a dolgunkat, õk pedig jól tartották a labdát."

 

"Nem néztem vissza a büntetõket, de onnan, ahol álltam a pályán, nem hinném, hogy vitatkozhatnánk ezeken."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!