Moyes: Semmi sem jött össze

David Moyes nagyon csalódott és ideges amiatt, ahogyan a Manchester United 3-0-ra kikapott hazai pályán a Liverpooltól.


A merseyside-i gárda második büntetõrúgása a legrosszabb idõben érkezett a Vörös Ördögök számára, ami pedig még inkább súlyosbította a hazaiak helyzetét, Nemanja Vidic kiállítása volt.

 
"Hatalmas csalódás ez mindannyiunk számára. Nem tudtuk azt az eredményt hozni, amit a szurkolók vártak tõlünk. A legszomorúbb, hogy nem sikerült egyetlen gólt sem szereznünk" - ismerte el Moyes a MUTV-nek adott interjújában. 
 
"Nem érzem jogosnak mindhárom büntetõt, bár nem volt hibátlan a játékunk, és gólt kellett volna szereznünk már az elsõ félidõben, de nem játszottunk rosszul, és a második játékrészben sikerülhetett volna visszahoznunk a meccset, de nagyon rossz idõben kaptuk az újabb büntetõt."
 
"Semmi nem akart összejönni, pedig 2-0-nál sem adtuk fel, elég jól játszottunk, kockáztattunk és mindent megtettünk, hogy visszahozzuk a meccset. De ekkor jött a legrosszabb amire számíthattunk, emberhátrányban kellett folytatnunk a mérkõzést. Igaz kimaradt a harmadik büntetõ, de 10 emberrel nagyon nehéz volt megállítani az ellenfelet."
 
 
Moyes elismerte, hogy mindezek ellenére csalódott, hogy nem sikerült gólt szerezniük a találkozón. 
 
"Csalódott vagyok, hogy egyetlen gólt sem tudtunk lõni. Az elsõ félidõben többet birtokoltuk a labdát és reméltem, hogy sikerül kiegyenlítenünk, de nem jött a gól. Elég nehéz ezt elfogadnom, mert az edzéseken remekül mentek a dolgok. Keményen dolgoztunk a helyzetkialakításokon, és megfelelõen motiváltak is voltak a srácok."
 
Moyes méltatta a United rajongók kitartó biztatását, és az Olympiacos elleni mérkõzésen való eredményes szerepléssel szeretné csapata helyét biztosítani a Bajnokok Ligájában.
 
"A szurkolók fantasztikusak voltak, hihetetlen kitartással támogatták a csapatot ma is. Szerdán este az õ segítségükre lesz ismét szükségünk, hogy folytathassuk a küzdelmet a Bajnokok Ligájában. Pontosan tudjuk, hogy milyen hatalmas súlya van ennek a mérkõzésnek, és tisztában vagyunk azzal, hogy mi a dolgunk. Tovább kell jutnunk, nincs más alternatíva a számunkra." 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!