Moyes szeretné jóvátenni

David Moyes szerint a Manchester United játékosai képesek maguk mögött hagyni a Liverpool elleni zakót és talpra tudnak állni az Olympiacos elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen.


A Vörös Ördögöknek gyorsan el kell felejteniük a Premier League-ben vasárnap történteket, amikor Brendan Rodgers csapata az Álmok Színházában tudott nyerni, és arra kell összpontosítaniuk, hogy ledoglozzák az elsõ meccs óta újabb görög bajnoki címmel gazdagodó Olympiacos 2-0-s elõnyét.

 

Moyes szerint csapata képes erre és a szurkolóktól hasonló buzdítást kért szerdára is: "A játékosok képesek arra, hogy megfordítsák az eredményt. Mindannyian eltökéltek vagyunk, hogy rendbe tegyük a dolgokat és meggyõzõdjünk arról, hogy jobban játszunk, megadva ezzel a szurkolóknak valamit, ami miatt hatalmas õrjöngésben törhetnek ki."

 

 

"Nagyszerûen szurkoltak a Liverpool ellen, mi pedig semmit nem adtunk nekik a pályán. Amikor Görögországba mentünk, a hazaiak drukkerei kivették a részüket a sikerbõl, reméljük, hogy szerdán a mi drukkereink is ordítani fognak."

 

"A torkuknak kell ugranunk a gyõzelemért. Olyan felfogással megyünk majd ki, hogy amilyen gyorsan csak lehet, ledolgozzuk a hátrányt. Nem leszünk vakmerõek, nehogy még nagyobb hegyet kelljen megmásznunk, de erõteljesek lehetünk, annak is kell lennünk, ha továbbra is a Bajnokok Ligájában akarunk szerepelni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!