De Gea jobbra számít a csapattól

David de Gea szerint a Manchester United gyengén játszott az Olympiacos ellen három héttel ezelõtt, de szerdán sokkal jobb teljesítményt vár.


A Vörös Ördögöknek van mit tenniük azt követõen, hogy a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének elsõ meccsén 2-0-ra kikaptak Görögországban. De Gea azonban bízik abban, hogy a megfelelõ támadó felfogással a United képes megfordítani az állást és egy újabb nagyszerû európai kupaestét varázsolni az Old Traffordon.

 

"Tudjuk, hogy nem játszottunk jó mérkõzést Görögországban" - mondta a kapus az uefa.com-nak. "Jobbak voltak nálunk és nyertek."

 

"De most a visszavágó jön az Old Traffordon és úgy gondolom, a szurkolóink támogatásával az elsõ perctõl kezdve harcolnunk, támadnunk kell. Jó játékkal és nagy nyomással még mindig jó esélyünk van."

 

 

A United menedzserének, David Moyes-nak fel kell ráznia csapatát a Liverpool ellen elszenvedett hazai vereség után, de a spanyol hálóõr úgy véli, maga a tudat, hogy a Bajnokok Ligájában játszanak, az önmagában is motiváló tényezõ.

 

"Ezek más meccsek - ez kieséses rendszerû, itt meg kell nyerned a párharcot. Az ilyen párharcok rengeteg érzelemmel járnak. Örökkévalóságnak hat, mire eljönnek a meccsek, alig tudod kivárni. Majd kiélvezed és próbálod a legjobbadat nyújtani. Álmom, hogy egy napon magasba emelhessem a Bajnokok Ligája serlegét. Ez semmivel nem összehasonlítható."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!