Rooney: Fel kell állnunk

Wayne Rooney a Manchester United szurkolóit dicsérte, akik nagyszerûen támogatták a csapatot a Liverpool elleni vereség során is.


Annak ellenére, hogy Steven Gerrard két büntetõjével és Luis Suarez góljával a Vörösök 3-0-ra nyertek, a szurkolók szinte az egész találkozón énekeltek, különösen lelkesítõ volt, amikor a csalódott játékosok lesétaltak a pályáról, a lelátókról pedig a "20 times Man United" volt hallható.

 

Rooney az MUTV-nek adott exkluzív interjúban elmagyarázta azt, csapattársaival miért is olyan eltökéltek, hogy visszafizessenek valamit a szurkolóknak az Olympiacos elleni, sorsdöntõ BL-meccs során.

 

"Csalódás ez, de fel kell állnunk, mert szerdán nagy meccsünk van" - mondta a csatár. "Úgy vélem, a szurkolók csodálatosak voltak. A végefelé fantasztikusak voltak. Igazán értékeltük ezt az öltözõben. Nehéz ez, de voltunk már itt korábban és ez az, amin túl fog ragyogni a srácok személyisége."

 

 

Rooney a szurkolókról tovább áradozott: "Fantasztikusak voltak. Igazán nagyszerû volt az a szurkolás, amit adtak. Ilyen nehéz körülmények között valószínûleg ez volt a legjobb. Végig mögöttünk voltak, amikor sétáltunk le a pályáról, akkor is mögöttünk voltak. Minden játékos nagyon értékelte ezt."

 

A liverpooliak elleni vereség azt jelentette, a United a Premier League hetedik helyén áll, 12 ponttal lemaradva a BL-t érõ helytõl. Arra a kérdésre, hogy elérhetõ-e a Bajnokok Ligáját érõ hely, Rooney óvatosan reagált: "Ki tudja? Nehéz lesz. Megyünk tovább, soha nem lehet tudni, mi lesz a labdarúgásban. Amíg van esélyünk, addig megyünk elõre. Ha nem lesz meg, akkor nem lesz meg és továbblépünk. Jelenleg az a legfontosabb, hogy felkészüljünk szerdára."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!