Evra ígéretet tett a szurkolóknak

Patrice Evra nem tudja garantálni, hogy a Manchester United továbbjut az Olympiacoson, de megesküdött rá, hogy büszkévé teszik a szurkolókat.


 Sokan írtak és beszéltek David Moyes-ról és csapatáról azt követõen, hogy hétvégén, hazai pályán 3-0-ra kikapott a United a legádázabb riválisától, a Liverpooltól.

 

Mégis, ahelyett, hogy önsajnálatot tanusítana, Evra felszólította csapattársait, hogy a görögök ellen egy sokkal jobb teljesítménnyel rukkoljanak elõ a visszavágón, melyen három gólt kellene szerezniük a továbbjutáshoz, feltéve, ha egyet sem kapnak.

 

"Amikor nyersz, együtt nyertek, és amikor buksz, együtt buktok" - felelte Pat, mikor az idei szezonjukról kérdezték. "Mindenki számára nehéz szezon ez, nem szoktunk hozzá a vereségekhez. Mi mindig nyerünk. Mindenki harcolni akar a klubért, mindenki imádja ezt a klubot."

 

"Tudjuk, hogy rossz meccsünk volt az elsõ összecsapás. Még egy hároméves Manchester United szurkolónak is fájna az a teljesítmény. De az életben mindig van második esély, holnap este ezt kapjuk meg. Nem vagyok Isten, nem mondom azt, hogy holnap továbbjutunk, de megígérhetem, mindannyian harcolni fogunk, tisztelni fogjuk a mezt és meggyõzõdünk arról, hogy minden szurkolónk büszke legyen ránk a találkozót követõen."

 

 

Evrának van tapasztalata arról, hogyan kell hátrányból megfordítani egy párharcot, hiszen Franciaországgal 0-2-rõl nyerték meg az ukránok elleni világbajnoki pótselejtezõt. Amikor arról kérdezték, van-e hasonlóság a mostani és a novemberi események között, Evra így felelt: "Nem számítottunk arra, hogy 2-0-ra kikapunk Ukrajnában. De két nap múlva mindenki ugyanarra a célra koncentrált és összetartottunk. Szeretteinkért játszottunk - a családunkért, szurkolóinkért - és mindent beleadtunk."

 

"Ahogy a menedzser [Moyes] mondja, fontos, hogy szerdán hamar gólt szerezzünk. Amikor az Old Traffordra látogatsz és korán gólt kapsz, az nehéz helyzet. Magabiztos vagyok. Nem kergetek álmokat és nem mondom azt, hogy biztosan továbbjutunk. Túl sok a szóból, a pályán kell bizonyítanunk, ez a legfontosabb."

 

Mikor jövõjérõl kérdezték, Patrice így reagált: "Ez nem a megfelelõ nap az én jövõm megtárgyalására. A legfontosabb a Manchester United jövõje, nem az enyém. Mindent meg fogok tenni, amikor magamra húzom a mezt. Meg akarom mutatni a stábnak és a csapattársaknak, hogy számíthatnak rám. Jó játékos akarok lenni és meggyõzõdni arról, hogy a Manchester United továbbjut. Ez az egyetlen, ami fontos."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!