Moyes: A szurkolók jutalmat érdemelnek

A Manchester United menedzsere David Moyes szerint, a szurkolók megérdemlik, hogy a csapat megajándékozza õket szerdán este, az Olympiacos elleni mérkõzés alkalmával.


Az Old Trafford közönségének nagy csalódást kellett elszenvednie a Liverpool elleni 3-0-ás vereség láttán. Holnap viszont már egy újabb nagy kihívás vár a Vörös Ördögökre, amikor is 2-0-ás hátrányból kell fordítaniuk a görög gárda ellen, hogy biztosítani tudják bennmaradásukat a Bajnokok Ligájában.

 
Bár Athénban igen csak megnehezítették helyzetüket a visszavágóra, de a United menedzsere meg van gyõzõdve arról, hogy sikerül fordítaniuk az eredményen.
 
"Az Old Trafford szurkolói fenomenális voltak a Liverpool elleni találkozón" - mondta Moyes. 
 
"Az elsõ dolog volt amit a játékosokkal megbeszéltem, hogy ezek után, nem maradhatunk adósok. El kell kezdenünk visszafizetni valamit abból a hatalmas támogatásból, amit a rajongóktól kapunk. Mindent meg kell tennünk azért, hogy egy emlékezetes szerda estével ajándékozzuk meg a Manchester United kitartó szurkolótáborát. Nem eshetünk ki a Bajnokok Ligájából, ha beleszakadunk is tovább kell jutnunk szerdán."
 
"Azt hiszem, a rajongóknak el kellett idén már szenvedniük egy jó pár olyan vereséget, amire senki sem számított. A Manchester United szurkolói már számtalan hatalmas sikert élhettek át a klubbal, és én azt szeretném ha ez így lenne a jövõben is. Számomra, ez a legnagyobb klub a világon, lehet, hogy idén ezt nem tudtuk éreztetni, de tudom, hogy fel fogunk emelkedni és remélhetõleg, erre már nem kell sokat várniuk a szurkolóknak."
 
A Liverpool elleni vereség jól lehet demoralizáló volt, de Moyes  meg van arról gyõzõdve, hogy  a játékosok képesek ezzel megküzdeni, és egy igazi  showmûsorral hálálják meg a közönség lelkes támogatását,
 
"Azt hiszem az egyik legnagyobb riválistól való vereség, az mindig hatalmas csalódás, nem csak a szurkolók, de a játékosok számára is. De én azt mondtam, az egyetlen dolog amire most koncentrálniuk kell az a szerda este. "
 
"Tudom, hogy nehéz lesz, és nem sokszor történt meg, de most csak arra szabad koncentrálnunk,  hogy ez újra sikerüljön."
 
 
"Látom a játékosok minden nap az edzéseken, és látom, hogy jól teljesítenek Tudom, hogy ennél sokkal többre képesek. Van hitük és én is hiszem, hogy képesek leszünk fordítani. Egyetértek azzal, hogy még nem sikerült ezt bebizonyítanunk, de remélhetõleg holnap megmutatjuk mire vagyunk képesek. Ez a legfontosabb dolog most a számunkra. Tovább kell jutnunk a Bajnokok Ligájában."
 
A csapat hírekrõl annyit elárult a skót tréner, hogy Shinji Kagawára mindenképp számítani fog szerdán.
 
"Bár Shinji nem igazán jutott lehetõséghez az elmúlt idõszakban, de õ még mindig egy fontos része a csapatnak és mindenképpen szeretném bevonni a játékba a mérkõzés menetétõl függõen a meccs egy bizonyos szakaszában."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!