Roo, Giggs: Tartoztunk a szurkolóknak

Miután a csapat 3-0-ra legyõzte az Olympiacos-t és biztosította helyét a BL negyeddöntõjében, Wayne Rooney és Ryan Giggs is a szurkolókat dicsérte.


 Az Old Trafford-i hívek ismét remek hangulattal biztatták David Moyes csapatát, akik egy emlékezetes mérkõzésen, Robin van Persie mesterhármasának köszönhetõen 3-2-es összesítéssel jutottak tovább a legjobb nyolc közé.

 

Rooney és Giggs is érthetõen elégedett volt a találkozót követõen, de Giggs szerint a Vörös Ördögök nem fogják elragadtatni magukat ettõl, miután az idei szezonban számos hamis fellángolást láthattunk már.

 

"Igazi vágyat mutattunk a gyõzelemért" - mondta Rooney a Sky Sports-nak. "A szurkolók ragyogóak voltak, megérdemeltek tõlünk egy nagy teljesítményt és nagy eredményt."

 

"De tartoztunk ezzel a jó eredménnyel magunknak és a menedzserünknek is. Nagyszerû eredmény ez és remélhetõleg ez egy pozitív szezonvég kezdete."

 

 

Giggs hozzátette: "Nyomás volt rajtunk, különösen vasárnapot [a Liverpooltól elszenvedett 0-3-at] követõen. Kiábrándító teljesítmény és eredmény volt az. Tartoztunk a szurkolóinknak, mert hihetetlenek voltak."

 

"Voltak jó eredményeink, de azokat nem követték újabbak, úgyhogy nem fogunk ettõl elszállni - csak továbbra is az ilyen, termékeny produkciókat kell hozzuk, mint amilyen a mai is volt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!