Jones: De Gea világszínvonalú kapus

Robin van Persie mesterhármasa szalagcímen futott a Vörös Ördögök szerdai gyõzelemét követõen, de Phil Jones úgy véli David de Gea klasszis teljesítménye nélkülözhetetlen volt a továbbjutáshoz.


Valami hihetetlen reflexszel hárított duplán a spanyol hálóõr, amikor elõbb David Fuster fejesét, majd a kipattanóra érkezõ Alejandro Dominguez lövését védte.

 
Jones nagyra értékeli De Gea teljesítményét a 3-2-es összesített gyõzelmet követõen. 
 
"Világ klasszis kapus" - mondta Jones a ManUtd.com és a BBC Radio riportereinek. 
 
"Õ a legjobb kapus a világon. A legkritikusabb pillanatokban is képes higgadt maradni és tökéletesen végezni a dolgát. Hihetetlen volt, mondhatni megnyerte nekünk a meccset." 
 
 
De Gea lett a meccs embere a United hivatalos Twitter oldalán szavazó szurkolók szerint, és halomszámra érkeztek az ifjú kapust dicsérõ hozzáaszólások, melyre David a következõképpen reagált.
 
"Fantasztikus hangulat volt a stadionban, és ez mindannyiukat doppingolt. Ez egy nagyon fontos gyõzelem a számunkra, ami erõt ad a további küzdelmekhez. Nagyon örültem, hogy sikerült mindent kifognom, és boldog vagyok, hogy ezzel segítettem a csapatom. Külön szeretném megköszönni a szurkolók támogatását és azt, hogy történjen bármi, õk mindig ott vannak mellettünk. Nincs rá más szó, egyszerûen csodálatosak." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!