De Gea visszaadna valamit a szurkolóknak

David de Gea elismerte, a Unitednek nem volt szerencséje a sorsolással, hiszen a címvédõt kapta a BL negyeddöntõjében, de elmondta, csapattársaival együtt eltökéltek, hogy visszafizessenek valamit a szurkolóknak a folyamatos buzdításért cserébe.


A fogadóirodáknál a bajorok számítanak a legesélyesebbnek a BL végsõ megnyerésében, a német bajnok az Arsenal ellen 3-1-es összesítéssel jutott be a legjobb nyolc közé. Hazai porondon jelenleg már 50 meccses veretlenségi sorozatot tudhatnak maguk mögött és biztosan vezetik a Bundesligát, ráadásul még mindig esélyük van arra is, hogy megismételjék tavalyi triplázásukat.

 

De Gea - aki az Olympiacos ellen mutatott szerdai teljesítményével a szurkolóknál a találkozó legjobbja lett - szerint a Bayern legyõzése nehéz feladat lesz, de nem olyan, amire a Vörös Ördögök ne lennének képesek.

 

"Õszintének kell lenni és azt kell mondani, nem voltunk túl szerencsések a sorsolással" - mondta a kapus a ManUtd.com-nak. "Feltételezem, mindenki egyetért azzal, hogy a sorozat legerõsebb gárdája a Bayern."

 

"De tudtuk, hogy ez mindig lehetséges lesz. A sorozat ezen szakaszában mindig kemény ellenfelet fogsz kapni, de a fõ dolog az, magabiztosan menjünk ennek a párharcnak."

 

"Önbizalommal nézünk szembe velük itthon és idegenben is. Nagyon-nagyon keményen fogunk harcolni, menni fogunk ezért. Ezt kell tennünk. Egy csapatnak kell nyernie."

 

 

A szurkolók hatalmas részt vállaltak abból, hogy a Vörös Ördögök szerdán 0-2-rõl megfordították a párharcot a görög bajnok ellen és a spanyol hálóõr szívesen visszafizetne valamit a drukkereknek akkor, mikor a müncheniek a városba látogatnak.

 

"A szurkolók nagyszerûek voltak múltkor az Olympiacos ellen. Mindig tudtuk, hogy a nagy BL-estéken mellettünk vannak és támogatásuk erõt ad nekünk és ahogy nyomtak minket elõre, az nagyon fontos volt."

 

"Tudjuk, ugyanez lesz a Bayern München ellen is - ott lesznek megint nekünk. Létfontosságú az a szurkolás, amit tõlük kapunk."

 

"Amikor tele a stadion és hallod, hogy a drukkerek a nevedet éneklik, az igazán csodás érzés és olyan valami, amiért hálás az ember és köszönet jár érte. Igen elégedettek leszünk, ha vissza tudjuk fizetni ezt nekik. Nagyszerû lenne!"

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!