Smalling bajban éjszakai tivornyázása miatt

A Manchester United menedzsere, David Moyes megfegyelmezte Chris Smallingot, miután a védõt a szombat hajnali órákban lencsevégre kapták, amint Manchester utcáin tivornyázik.


A Manchester Evening News hozta le azokat a képeket, amelyeken az angol válogatott Smalling angol idõ szerint reggel negyed 4-kor éppen énekel Manchester utcáin.

 

Smalling a városban maradt, amíg csapattársai Londonba utaztak a West Ham United elleni bajnokira, miután korábban térdín sérülést szenvedett.

 

 

Menedzsere, David Moyes egyáltalán nem volt boldog a 24 éves játékos viselkedése láttán, azonban azt nem árulta el, hogy milyen megtorlásban részesítette játékosát az esetet követõen.

 

"Már lerendeztem ezt az ügyet és beszéltem Chrisszel" - kezdte a téma kapcsán a skót menedzser tegnapi sajtótájékoztatóján.

 

"Mindössze ennyi, amit szeretnék errõl az ügyrõl mondani."

 

Smalling esetében már nem az elsõ eset, hogy magánélete kapcsán bajba kerül, ugyanis még januárban azzal került az érdeklõdés középpontjába, hogy egy privát jelmezes partira öngyilkos merénylõnek öltözött, amelyrõl aztán valaki képeket szivárogtatott ki.

 

A védõ késõbb bocsánatot kért érzéketlen döntése kapcsán, miszerint turbánt viselt mellénnyel, amelyre egy számítógépes alaplapot, üres Jagermeisteres üvegeket és Red Bull-os dobozokat szerelt.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!