Moyes gólokat vár Fellainitõl

David Moyes reméli, hogy Marouane Fellaini gólokat hozhat a Manchester Unitednek a középpályáról.


 Az Evertontól a nyáron érkezett középpályás még mindig azon dolgozik, hogy letegye névjegyét a Vörös Ördögök csapatában azt követõen, hogy bemutatkozó szezonjának korai szakaszát sérülések szabdalták szét.

 

A menedzser szerint a középpályásoknak többet kellene vállalniuk a kapu elõtt, hiszen Tom Cleverley és Michael Carrick 1-1 góljain kívül eddig még nem szerzett gólt Fellaini, Juan Mata, Shinji Kagawa, Ryan Giggs és Darren Fletcher sem. Miután Yaya Touré a fulham ellen mesterhármast ért el, immár 16 gólt jegyezhet a neve mellé csak a bajnoki meccseket tekintve, Moyes-t pedig a City ezen területérõl érkezõ veszélyrõl is kérdezték.

 

"Vannak olyan középpályásaik, akik gólokat szereznek, ez pedig nagyon fontos dolog - fontos, hogy a pálya minden részén legyenek gólszerzõid, akik növelni tudják a csapat góljainak számát."

 

 

"Jó középpályásaink vannak. Még mindig úgy gondolom, hogy Fellaini szerezhet néhány gólt. A West Ham ellen nem volt szerencséje, amikor fejesbõl szerezhetett volna gólt, valamint arról is lehetne vitatkozni, tizenegyest érdemelt volna, amikor a meccs végén elõretört."

 

"Kezdi megmutatni azokat a jeleket, hogy számunkra is szerezhet pár gólt, de egyetértek azzal, hogy a City-nek nagyon jó középpályásaik vannak, akik gólokat szereznek."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!