Fellaini: A Villára figyeljünk!

Marouane Fellaini sürgette csapattársait, felejtsék el a keddi Bajnokok Ligája találkozót és csak az Aston Villa elleni mérkõzésre koncentráljanak.


Mivel négy nap múlva igen ínycsiklandozó mérkõzésre kerül sor, talán megbocsátható, ha a klub szurkolói inkább arra figyelnek, mintsem a Paul Lambert csapatával játszandó mai bajnokira. Azonban Fellaini a United Review-nek adott nyilatkozatában elmagyarázta, a játékosok számára ez a mentalitás miért nem lehet elfogadott.

 

"Koncentráltnak kell maradnunk, különben azt kockáztatjuk, hogy elveszítjük a találkozót" - mondta a belga. Mindig meccsrõl-meccsre lépkedünk és próbáljuk megnyerni az adott találkozót. Megvannak a játékosok és a csapat is erre, úgyhogy majd meglátjuk, mi történik. Eltökélt szándékunk, hogy jó teljesítménnyel rukkoljunk elõ, három pontot szerezzünk és jól zárjuk a szezont."

 

"Az Aston Villa legutóbb kikapott a Stoke City-tõl, ezért úgy jönnek ide, hogy gyõzni akarnak, mert nekik is kellenek a pontok. Úgy vélem, jó mérkõzés lesz, van néhány tehetséges játékosuk és szeretnék lenyûgözni szurkolóikat az Old Traffordon."

 

 

Fellaini válogatott csapattársa, Christian Benteke ismét formába lendült, hiszen a közelmúltban három meccsen háromszor is eredményes volt. Arra a kérdésre, mennyire lehet jó a hórihorgas csatár, Fellaini nem gyõzött dicséretekkel válaszolni.

 

"Tavaly remekül játszott, idén voltak sérülései, de jelenleg jól teljesít és lõtt pár szép gólt - remélem, hogy ellenünk nem teszi meg!"

 

"Nagyon jó képességekkel rendelkezik, nagyon erõs, meg tudja tartani a labdát, cselezni is képes és meg tud vele iramodni, szóval mindene megvan ahhoz, hogy top csatár legyen. Tanácsot adok majd a védõinknek? Rengeteg tapasztalattal rendelkeznek, szóval nem hiszem, hogy rászorulnának a tanácsomra."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!