Mata örül elsõ találatának

A Manchester United rekordigazolása, Juan Mata nagyszerû teljesítményt nyújtott az Aston Villa ellen és megszerezte elsõ találatát is a klubban.


A Vörös Ördögök már 2-1-re vezettek, amikor a United irányítója kétgólosra növelte csapata elõnyét, mikor még egy óra sem telt a találkozóból. Ez volt elsõ találata a manchesteri klubban és a meccs után az MUTV-nek adott interjújában kifejtette örömét.

 

"Nagyon jó érzés, beletelt pár mérkõzésbe, de ma volt a napja" - kommentálta a spanyol. "Éreztem, hogy jönni fog és szerencsére ez ma meg is lett. Nagyon boldog vagyok és hálás a szurkolóknak, akik támogattak ma a mérkõzésen."

 

"Próbálok annyi gólt szerezni, amennyit csak tudok még a szezon végéig és remélem ez az elsõ a számos gólom közül, amit a Manchester Unitednél töltött pályafutásom alatt szerzek majd."

 

 

Mata csapattársát, a szintén gólt szerzõ Wayne Rooney-t dicsérte, nem csak a kapu elõtti produkciója miatt, hanem azért is, mert rendkívül fontos tagja a United csapatának.

 

"Nagyon jól szerepel, majd minden mérkõzésen gólt szerez és oly szenvedélyesen játszik ezért a klubért. Nagyon örülök miatta és remélem, hogy a szezon végéig képes gólt szerezni."

 

"Remek volt együtt játszani, ahogy területeink voltak a soraik mögött. Nagyon szeretek együtt játszani vele, mert õ egy top csatár, aki mindent megtesz elöl."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!