Moyes a duót dicséri

David Moyes nem gyõzte dicsérni Juan Matát és Shinji Kagawát az Aston Villa elleni 4-1-es gyõzelem során nyújtott teljesítményükért.


A két játékos mindössze második alkalommal kezdett együtt, segítve ezzel a mesés fordítást, valamint váltogatva a pozícióikat és okosan passzolgatva áttörni a Villa védelmét.

 

Amíg Kagawa - aki a Dortmund játékosaként remekül teljesített a Bayern München ellen - ezzel a teljeítménnyel elképzelkezõ, hogy kezdõként léphet majd pályára a keddi Bajnokok Ligája találkozón, addig Mata az elsõ gólját ünnepelhette a Vörös Ördögöknél.

 

"Úgy gondolom, hogy Mata egyaránt nagyon népszerû a szurkolók között és a többi játékos között is, mert mindenki láthatja, hogy milyen jó focista" - mondta Moyes a MUTV-nek. "Szerintem nagyon jól játszott és sokat segített ezzel a csapatnak és az egyik fõ ok, ami miatt le akartuk igazolni, azok a góljai voltak."

 

 

"Mindig jó mérleggel rendelkezett a gólszerzés területén és a West Ham ellen nagyon közel került hozzá, hogy betaláljon. Már voltak jelek, hogy jönni fog tõle a gól és most végre sikerült."

 

"Shinjivel is nagyon elégedett vagyok. A West Ham ellen kimagaslóan jól játszott, de tegnap is adott egy nagyszerû passzt Juannak a büntetõ elõtt. Mégtöbbet szeretnék tõle látni ezekben a pillanatokban, mert õ egy kiváló játékos. Rendkívüli technikai adottságai vannak és nagyon jó helyzeteket képes kialakítani. A Rooney-nak adott labdája szintén kiváló volt a gól elõtt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!