Giggs: Nincs problémám Moyesszal

A Manchester United veterán középpályása, Ryan Giggs állítása szerint 'jó kapcsolatban' van skót menedzserével, David Moyesszal, csapatát pedig nem tartja esélytelennek a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntõben.


A Goal.com forrásaira hivatkozva azt állítja, az Old Trafford színfalai mögött többen tudni vélik, hogy David Moyes menesztése esetén a klub ikonikus alakja, a jelenleg játékos-edzõi feladatokat ellátó 40 éves Ryan Giggs ülhet le a Manchester United kispadjára.

 

A hétfõi, Bayern München elleni mérkõzést megelõzõ sajtótájékoztatón Giggs esetében megakadályozták, hogy válaszoljon egy újságíró kérdésére, miszerint szerepel-e a közeli terveiben, hogy a United menedzsere legyen, de a játékos tagadta azokat a híreszteléseket, amelyek azt állították, hogy megromlott volna a viszony közte és menedzsere között.

 

"Jó a kapcsolat közöttünk. Egyértelmû, hogy nincs probléma a menedzserrel, bár tudom, hogy sok helyrõl ezt hallani, de ezeknek nincsen alapjuk" - kezdte Giggs újságírói kérdésre.

 

"Játékosként mindig játszani akarsz, de én tudom, hogy valószínûleg nem fogok minden meccsen szerephez jutni."

 

"Legutóbb, amikor pályára léphettem, valószínûleg az volt az elsõ alkalom hat-hét hetet követõen, de rengeteg játékos alkotja a keretünket, és az Olympiacos ellen mindenki láthatta, hogy amikor kell, akkor én is harcra kész vagyok, és minden játékosnak így kell tennie, nem rimánkodni, ha esetleg nem kap lehetõséget."

 

"Ha holnap pályára lép olyan játékos, aki az utóbbi idõben kevesebbszer kapott lehetõséget, ugyanolyan teljesítményt kell nyújtania, mintha mindvégig a pályán lett volna."

 

 

Giggs válaszát követõen Moyes viccesen közbevágott:

"Most már én is az õ jógagyakorlatait végzem, talán segít nekem."

 

Kedden este az Old Traffordon látja vendégül a Manchester United a Bajnokok Ligája jelenlegi címvédõjét, amely összecsapásnak a két csapat különbözõ elõjelekkel vághat neki. Míg a Bayern utcahosszal már a múlt héten megnyerte a Bundesliga küzdelmeit, addig a United messze lemaradt a Premier League éllovasaitól, negatív rekordot jelentõ pontmennyiséggel áll.

 

De Giggs visszautasította, hogy csapata esélytelen lenne a bajorok elleni párharcban.

 

"Természetesen a Bayern fantasztikus csapat. Õk a címvédõk. Pep Guardiola átvette az irányításukat, néhány új játékost hozott a csapathoz, és természetesen õk egy nagyon erõs csapat" - tette hozzá.

 

"És ahogy sokan tartják, õk a mérkõzés és a párharc favoritjai."

 

"De mi vagyunk a Manchester United, az Old Traffordon játszunk ellenük, és európai kupaporondon pedig különösen sok emlékezetes estét élhettünk már át."

 

"Mi játékosok nem tartjuk esélytelennek magunkat. Úgy látjuk, hogy mivel a Manchester United otthon játszik, ezért nem lehet esélytelen, és különleges éjszaka elébe nézünk."

 

"Ezek azok a mérkõzések, amelyeken a játékosok közül mindenki ott akar lenni. Úgy fogunk kimenni a pályára, hogy minden tõlünk telhetõt megteszünk, és bár kemény lesz, de egy részrõl minden Bajnokok Ligája negyeddöntõ kemény, más részrõl pedig magabiztosak vagyunk, és már nagyon várjuk az összecsapást."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!