De Gea: Helytelenek voltak a kritikák

David De Gea örül neki, hogy a csapattársai rá tudtak cáfolni a kritikusaikra a Bayern München ellen mutatott talpraesett játékukkal a keddi, 1-1-es döntetlennel zárult mérkõzésen.


A csapat minden sorozatban figyelmbe vett szerencsétlenségei miatt sok szakértõ arra tippelt, hogy Pep Guardiola csapata át fog gázolni az Old Traffordon a Vörös Ördögökön, és egy nagy lépést fognak tenni a Bajnokok Ligája elõdöntõje felé.

 
Ennek ellenére, a harcias és a határozott játéknak köszönhetõen, a United felborította az erõviszonyokat és elért egy döntetlent, amivel életben tartották az esélyeiket a következõ fordulóra, ami jövõ hét szerdán, Baváriában fog megrendezésre kerülni.
 
 
"Elégedettek vagyunk és úgy gondoljuk, hogy egy jó mérkõzést produkáltunk" - mondta David az UEFA.com-nak. "Keményen dolgoztunk, egy kemény ellenfél ellen. Majdnem megnyertük a mérkõzést. Tudtuk, hogy jól kell védekeznünk, lezárni a területeket és veszélyes kontrákat indítani. Jó lehetõségeket alakítottunk ki, és nagyszerû meccset játszottunk."
 
"Ez egy nagy klub (a United). Nehéz idõkben tudja egy csapat igazán megmutatni, hogy mennyire erõs, mennyire nagy klub. Örülök, hogy megmutathattuk ezt azoknak az embereknek akik azt hitték, hogy könnyû dolga lesz a Bayernnek. Jól teljesítettünk és ennek nagyon örülök. Úgy gondolom, hogy még mindig van esélyünk. Döntetlent értünk el, így a verseny nyitott, mi pedig végig harcolni fogunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!