De Gea válaszolt a szurkolók kérdéseire

A United szurkolói a klub facebook oldalán tehették fel kérdéseiket a spanyol hálóõrnek...


Mekkora esélyt látsz arra, hogy a világbajnokságon szerepelj? Nkosi Edwin M Dube

Nos, Victor Valdes sérülést szedett össze és az elsõ dolog, amit mondok ezzel kapcsolatban az az, hogy ez nagyon sajnálatos és nem olyan, amit bárkinek is kívánnál, legkevésbé neki. Ez egy szörnyû helyzet, de talán megnyitja a kaput számomra a világbajnokság felé.

 

Milyennek értékeled Wayne Rooney, a West Ham ellen szerzett gólját? Pascal Robert

Határozottan az egyik legfantasztikusabb, legszokatlanabb gól, amit valaha láttam pályán töltött idõm alatt. Nagyon nehéz volt végrehajtani, hiszen a labda pattogott és majdnem a felezõvonalnál volt. Hogy a labdát onnan be tudd így lõni, hatalmas képességgel kell rendelkezz, hihetetlen volt.

 

 

Gondolod, hogy van esélyed megnyerni a Unitednél az év játékosa címet? Alberto Rodriguez

Nem tudnám megmondani - ez a szurkolókon múlik, akik szavaznak. Nem igazán figyelek erre. Mindig a tudásom legjavát próbálom nyújtani, legyen jó a szezon és a jó úton maradjak - ennyi az egész. Van néhány játékosunk, akik jól teljesítettek egész szezonban, mások pedig közben remekeltek. Szóval rengeteg a jelölt, nehéz kiválasztani egyet.

 

Melyik játékossal legnehezebb szembenézni edzésen? Jon Guerrero

Õk mindannyian kiváló képességû játékosok, akik kitolják a határaidat, követelik, hogy a legjobb formádban legyél edzéseken, ami azt jelenti, folyamatosan fejlõdsz. Chicha mindig sok gólt lõ edzéseken, mint Rooney is - de mindannyian jók.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!