Fellaini bizonyítana

Marouane Fellaini kijelentette, sérülésekkel tarkított debütálószezonja az Old Traffordon csak még jobban növelte vágyát, hogy sikeres legyen a Manchester Unitednél.


A 26 éves belga középpályás a nyári átigazolási idõszak utolsó napján igazolt Manchesterbe, majd komótos kezdését egy csuklómûtét hátráltatta még jobban, amely okán december 4. és február 22 között 17 mérkõzésen nem számíthatott rá menedzsere.

 

Mióta a Crystal Palace elleni 2-0-s gyõzelem alkalmával visszatérhetett a csapatba, Fellaini mutatott némi jelet a fejlõdésre, és úgy tûnik, hogy mostanra egyre jobban sikerül számára a beilleszkedés az Aon Training Complex falai között is. A United Reviewnak adott legutóbbi interjúban ugyanis arról számolt be, hogy önbizalom terén is egyre jobban áll.

 

"Elég sokáig sérült voltam, de tudom, hogy jobban is hasznára tudok lenni a csapatnak" - kezdte Marouane.

 

"Sokkal magabiztosabb vagyok önmagamban, mert már ismerem a játékosokat, és tudom, hogy miként kell játszanom ebben a csapatban, amely nagyon fontos számomra."

 

"Amikor idekerültem, egyáltalán nem ismertem a játékosokat és a csapatot, de most már mindenkit megismertem, ennek eredményeként pedig sokat profitálhattam ebbõl. Néhány mérkõzésen sikerült egészen jól játszanom, úgyhogy örülök ennek. Izgatott vagyok, hogy mi következik az elõttünk álló idõszakban és eltökélt vagyok, hogy sikeres legyek ennél a klubnál."

 

 

Ahogy Fellaini is kiemelte, nem éppen volt ideális állapot számára, hogy a szezon során annyi mérkõzést csak a lelátóról követhetett nyomon, amikor õ pedig nagyon szerette volna magára felhívni a figyelmet.

 

"Természetesen nagyon frusztráló volt, mert egy új klubhoz kerültem, ahol új csapattársakkal kellett megismerkednem, én pedig szerettem volna játszani, gyõzni és bizonyítani" - tette hozzá.

 

"Csalódással töltött el, hogy annyi mérkõzést csak a lelátóról nézhettem, és ez emellett nagyon nehéz is volt. De nagyszerû, hogy mostanra már visszatérhettem, és az utóbbi idõben rengeteg mérkõzésen szóhoz juthattam. Sikerült néhány nagyszerû eredményt elérnünk, és csapatként is fejlõdnünk, úgyhogy szeretném ha ez folytatódhatna."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!