Visszatérés útján a duó

David Moyes úgy érzi, Jonny Evans és Chris Smalling is úton van ahhoz, hogy újra számolhasson velük csapatában.


Mindkét védõt sérülés miatt volt kénytelen nélkülözni menedzserük az utóbbi idõben, de nemrég újra edzésbe álltak és akár már a szombati, Newcastle elleni idegenbeli bajnokin is bevethetõek lehetnek.

 

Mivel a Szarkákhoz tett látogatás pont a Bayern München elleni Bajnokok Ligája párharc két felvonása közé esik, így várható, hogy lesznek változások a Vörös Ördögök kezdõcsapatában.

 

"Újra edzésbe állt Evans és Smalling is" - jelentette be az örömteli hírt David Moyes szokásos, pénteki sajtókonferenciáján az Aon Training Complexben.

 

"Giggs sérülést szenvedett a hétközi Bajnokok Ligája mérkõzésen, Alex Büttner miatt viszont nem kell aggódnunk. Jonny és Chris már a visszatérés útján vannak, már nagyon hiányoztak nekünk. Szükségünk van a fiatalságukra és a lelkesedésükre."

 

 

Moyes kifejtette azt is, mennyire fontos számukra, hogy a Newcastle elleni õszi, hazai vereséget feledtetni tudják, és gyõzelemmel térhessenek haza holnap a St. James' Parkból.

 

"Csak a Newcastle elleni mérkõzésre gondolunk" - tette hozzá a skót menedzser.

 

"Jó teljesítményt nyújtva kell ott pályára lépnünk és lendületünket megtartva el kell hoznunk mind a három pontot idegenbõl."

 

"Természetesen más dolgokon is töröm a fejem, de a Newcastlere fókuszálunk. Megfelelõen egyensúlyban kell tartanunk a dolgokat. Van egy extra napunk a mérkõzések között, de a játékosok felé az az üzenetem, hogy egy nagyon fontos bajnoki elõtt állunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!