Kölcsönlesen: Macheda túljárt Johnstone eszén

Federico Macheda jött ki jobban a United másik kölcsönjátékosa, Sam Johnstone elleni párharcból, ugyanis két góllal tudta segíteni a Birmingham City-t, amely így 3-1-es gyõzelmet aratott a Doncaster Rovers vendégeként.


A hazaiak még 1-0-ra vezettek a félidõben, majd jött Federico Macheda, aki egy védelmi hibát kihasználva kiszorított pozícióból vette be Sam Johnstone kapuját. A birminghamiek második találatát Lee Novak jegyezte, majd jött Macheda második, csapata harmadik találata, amelyet fejesbõl szerzett azt követõen, hogy Tom Thorpe szabadrúgásból csavarta a labdát a tömegbe.

 

 

Tom Lawrence szintén eredményes tudott lenni, amikor a Yeowil Town Blackpoolban vendégeskedett. Az ifjú támadó Matt Gilks lábai között talált a hálóba 2-0-ra alakítva az állást 15 perccel a mérkõzés vége elõtt, és bár a Blackpoolnak összejött a szépítés, a Kesztyûsok hatalmas lépést tettek a gyõzelem kiharcolásával a bennmaradást illetõen.

 

 

Maradva a másodosztályban, Michael Keane ismét gyõztes csapat tagja lehetett a Blackburn Rovers színeiben, amely 2-0-ra nyert az Ipswich Town ellen, és csak egy fantasztikus Dean Gerken védés akadályozta meg, hogy õ is feliratkozzon a gólszerzõk közé.

 

Nick Powell 55 percig volt pályán a Wigan Athletic 1-0-s Leeds United elleni gyõzelme alkalmával, míg Jesse Lingard a mérkõzés végén került lecserélésre, amikor a Brighton Howe & Albion 0-0-s döntetlent ért el idegenben a Barnsley ellen. Davide Petrucci csereként állhatott be a Charlton Athleticben, de nem tudta megakadályozni ideiglenes csapata 1-0-s vereségét.

 

A Premier Leagueben megint nem sok öröm juthatott Wilfried Zahanak, aki a Cardiff Cityvel kiábrándító három gólos vereségbe futott bele egykori csapata, a szintén a kiesés ellen harcoló Crystal Palace ellen. A szélsõ kezdõként lépett pályára a mérkõzésen, majd egy órányi játékidõt követõen Craig Noone váltotta.

 

Jack Barmby egészen a 65. percig volt pályán, amikor lecserélték a Hartlepool United Portsmouth elleni veresége alkalmával. Sam Byrne nem került becserélésre, amikor a Carlisle United 1-0-ra legyõzte a Swindon Town-t.

 

A Manchester United kontinensen kölcsönben játszó játékosait illetõen Bebe tovább folytatta parádés formáját, legutóbbi négy mérkõzésén ötödik gólját megszerezve a Pacos de Ferreiraban, amikor a Sporting Lisszabon ellen játszottak. Sajnos azonban ez sem volt elég ahhoz, hogy megakadályozza csapata vereségét, a szárnyaló vendégek ugyanis 3-1-re gyõztek.

 

 

 

Hollandiában Marnick Vermijl pontosztozkodás részese volt, amikor a NEC Nijmegen és a Cambuur csatája 1-1-re végzõdött.

 

Anderson csak az utolsó percekre állhatott be a kispadról, amikor a Fiorentina 2-1-re legyõzte az Udinese-t.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!